ΜΠΑΣΚΕΤ

Υποχρεωμένος να κοιτάξει μπροστά, έρχεται δύσκολο πρόγραμμα

Ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε για τον Άρη με ρεκόρ 6 νικών και 5 ηττών. Μπορεί ο Γιάννης Καστρίτης να δήλωσε χθες, μετά το τέλος του αγώνα με τον Προμηθέα πως οι “κίτρινοι” θα έπαιρναν τη συγκεκριμένη επίδοση, με κλειστά μάτια, αν τους την έδιναν την ημέρα, που έγινε η κλήρωση του πρωταθλήματος, όμως η αλήθεια είναι ότι χάθηκαν ευκαιρίες να βρεθεί η ομάδα ψηλότερα στη βαθμολογία.

Ο Άρης, πάντως είναι υποχρεωμένος να κοιτάξει μπροστά και να αντιδράσει. Έχει στο ξεκίνημα του δευτέρου γύρου (όπως και στον πρώτο), ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, το οποίο ξεκινά την επόμενη Κυριακή (15/01), με την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό, για την πρώτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου. Θα ακολουθήσει το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ στο “Nick Galis Hall” στις 22 Ιανουαρίου. Εν συνεχεία ο Άρης θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και θα επιστρέψει στην έδρα του για να υποδεχθεί την ΑΕΚ. Το τελευταίο παιχνίδι, πριν τη διακοπή για το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας (16-19/02) θα είναι κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας, στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Γίνεται αντιληπτό ότι η αποστολή των “κίτρινων”, που μετρούν δυο συνεχόμενες ήττες για πρώτη φορά από την έναρξη της Basket League, θα είναι δύσκολη και θα πρέπει να αποφύγουν τις απώλειες ειδικά μέσα στην έδρα τους, για να παραμείνουν στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, προτού μπουν στην τελική ευθεία την κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.  

To Top