ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Υποχρεωμένος να… ξεχάσει, να αλλάξει “τσιπάκι” και να στραφεί στο πρωτάθλημα…

Το ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα πρέπει να αποτελεί από σήμερα… παρελθόν για τους «κιτρινόμαυρους».

Το σφύριγμα της λήξης από τον Αρετόπουλο, χθες, βρήκε τους ποδοσφαιριστές του Άρη «σκασμένους» από την ισοπαλία και τον αποκλεισμό.

Οι εικόνες του σκόρερ Μιλούνοβιτς να πέφτει στο έδαφος απαρηγόρητος και να μην μπορέσει την τελική εξέλιξη, αλλά και του Μπαργκάν ήταν χαρακτηριστικές.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού στα αποδυτήρια όλοι επίσης «σκασμένοι» για τον αποκλεισμό, αλλά και πεισμωμένοι ότι η ομάδα θα συνεχίσει στον αυτοσκοπό της για την άνοδο στην Σούπερ λίγκα.

Οι παίκτες του Δημήτρη Σπανού, ξεχνούν τα όσα συνέβησαν χθες, τον άδικο αγωνιστικά αποκλεισμό, καθώς ακολουθεί ένα σημαντικό ματς πρωταθλήματος με τον Κισσαμικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την ερχόμενη Κυριακή.

Το γεγονός, ότι ο Δημήτρης Σπανός, ξεκούρασε χθες αρκετούς βασικούς του ποδοσφαιριστές, αυτομάτως σημαίνει πως την Κυριακή, θα είναι στην ευχάριστη θέση να παρατάξει μία ενδεκάδα αρκετά «φρέσκια». Δεδομένο αρκετά σημαντικό, προκειμένου να επιτευχθεί στο «έξι στα έξι».

Η μόνη απουσία που πρόκειται να προβληματίσει τον Δημήτρη Σπανό, είναι αυτή του Βαγγέλη Πλατέλλα, που θα εκτίσει τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του, μετά από την συμπλήρωση τεσσάρων καρτών.

To Top