ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Υποχρεωμένος να… περιμένει ο Αναστόπουλος

Η (αγωνιστική) άνοδος στη Φούτμπολ Λιγκ, έχει επιτευχθεί εδώ και αρκετές εβδομάδας, ωστόσο τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να σχεδιάσουν τις επόμενες κινήσεις τους, αναφορικά με την νέα σεζόν.

 

Κυρίως ο Νίκος Αναστόπουλος, είναι υποχρεωμένος να περιμένει, αναφορικά με τον καταρτισμό του “κιτρινόμαυρου” ρόστερ, της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ο 58χρονος κόουτς έχει κάνει μία προεργασία κυρίως σε ότι αφορά το ξεσκαρτάρισμα του φετινού ρόστερ, αλλά και τις θέσεις που χρίζουν μεταγραφικής ενίσχυσης.

Η αβεβαιότητα στο διοικητικό κομμάτι δεν του επιτρέπει να προχωρήσει σε οποιαδήποτε επίσημη πρόταση σε υποψήφιο ποδοσφαιριστή, αλλά ούτε καν και σε οποιαδήποτε προσυμφωνημένη αποδέσμευση άλλου από το τωρινό δυναμικό.

Είναι “υποχρεωμένος” να περιμένει, προκειμένου να διευθετηθούν όλα τα “ανοιχτά” ζητήματα, ώστε να μπορέσει και ο ίδιος ανεπηρέαστος να επικεντρωθεί στη δουλειά του. Ποια είναι αυτά; Μα φυσικά η επισφράγιση της ανόδου στην δεύτερη κατηγορία και εξωαγωνιστικά, η σύσταση νέας ΠΑΕ και η παραμονή του Θοδωρή Καρυπίδη στο διοικητικό τιμόνι του συλλόγου.

 

To Top