Υποψήφιοι για την εθνική Καμερούν οι Ζέεντορφ και Κλάιφερτ

Κερδίζει έδαφος η περίπτωση του ολλανδικού προπονητικού ντουέτου, που απαρτίζουν οι Κλάρενς Ζέεντορφ και Πάτρικ Κλάιφερτ, για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της εθνικής Καμερούν.

Η περίπτωση του Σβεν Γκόραν Έρικσον απομακρύνεται για την εθνική Καμερούν, με το ολλανδικό δίδυμο των Κλάρενς Ζέεντορφ και Πάτρικ Κλάιφερτ να βρίσκεται στο προσκήνιο, για να αναλάβει τα προπονητικά ηνία.

Σύμφωνα με αφρικανικά μέσα ενημέρωσης, τα “αδάμαστα λιοντάρια” έχουν σε περίοπτη θέση στη λίστα που έχουν καταρτίσει τα ονόματα των δύο θρύλων του ολλανδικού ποδοσφαίρου, οι οποίοι δεν αποκλείεται να αποτελέσουν τους “εκλεκτούς” για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας από την “Μαύρη Ήπειρο”.

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Καμερούν προσανατολίζεται να παραδώσει τα “κλειδιά” στον 42χρονο Ζέεντορφ, ο οποίος είναι διαθέσιμος, ύστερα από την αποχώρησή του από τον πάγκο της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, ενώ ο έτερη μεγάλη ποδοσφαιρική δόξα από την “χώρα της τουλίπας”, ο  Πάτρικ Κλάιφερτ, προορίζεται για τη θέση του βοηθού προπονητή.

To Top