Υποψήφιος για την εθνική Βελγίου ο Πίρλο

Τα σενάρια για τον προπονητή της εθνικής Βελγίου δίνουν και παίρνουν, με έναν νέο υποψήφιο να προστίθεται στη λίστα έπειτα από δημοσίευμα της «hurriyet». 

Συγκεκριμένα το ρεπορτάζ αναφέρει ότι, πέραν του Τιερί Ανρί, που ήταν βοηθός του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων» και ο Αντρέα Πίρλο είναι εκ των βασικών διεκδικητών για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας. 

Ο 43χρονος Ιταλός που από το περασμένο καλοκαίρι ανέλαβε την Καραγκιουμρούκ φαίνεται ότι έχει προταθεί εδώ και λίγες ημέρες από τους ιθύνοντες της ομοσπονδίας του Βελγίου, ώστε να γίνει ο αντικαταστάτης του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αντρέα Πίρλο ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από την ομάδα Κ23 της Γιουβέντους ενώ το καλοκαίρι του 2020 ανέλαβε την πρώτη ομάδα με την οποία και κατέκτησε το Κύπελλο και το Σούπερ Καπ Ιταλίας το 2021. Τη φετινή σεζόν έχει καθίσει στον πάγκο της Καραγκιουμρούκ σε 19 ματς μετρώντας επτά νίκες, πέντε ισοπαλίες και επτά ήττες.

Υποψήφιος για την εθνική Βελγίου ο Πίρλο

Στη λίστα με τους υποψήφιους προπονητές για τον πάγκο της εθνικής Βελγίου βρίσκεται ο Αντρέα Πίρλο. Προς ώρας η ομάδα πορεύεται με τον Τιερί Ανρί, ο οποίος είχε θητεύσει δίπλα του ως βοηθός να παραμένει το φαβορί. 

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και άλλοι υποψήφιοι. Ένας εξ αυτών είναι και ο 43χρονος Ιταλός τεχνικός της τουρκικής Καραγκιουμρούκ, ο οποίος αυτοπροτάθηκε στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Βελγίου, που είχε κάνει κάλεσμα σε όποιον ήθελε να στείλει το βιογραφικό του.

To Top