ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Υποψήφιος για την Εθνική ο Δέλλας

Μόνο λίγες ώρες φαίνεται πως θα μείνει… ήρεμος ο Τραϊανός Δέλλας, καθώς αναμένεται να δεχθεί κρούση από την ΕΠΟ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής Ελλάδας!

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία, ο πρώην, πλέον, προπονητής της ΑΕΚ είναι μεταξύ των εκλεκτών που εξετάζονται από την διοίκηση της Ομοσπονδίας, στην προσπάθεια για την εύρεση του ανθρώπου που θα οδηγήσει το αντιπροσωπευτικό μας «συγκρότημα» και πάλι στον… δρόμο των επιτυχιών.

Μάλιστα, αναφέρουν πως η πρώτη επαφή των δύο πλευρών είχε γίνει κατά τη διάρκεια της τελευταίας αγωνιστικής των προκριματικών για το Euro, με την Ουγγαρία στο «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά σε φιλολογικό επίπεδο και εντός των επόμενων ημερών, αναμένεται να τεθεί το θέμα με τον «Κολοσσό» σε συζήτηση, κατά τη διάρκεια συμβουλίου στην ΕΠΟ.

Όπως τονίζεται, ο Τραϊανός Δέλλας γνωρίζει πολύ καλά τα… κατατόπια της Εθνικής Ελλάδας, καθώς ήταν από τους βασικούς παράγοντας της πορείας της «γαλανόλευκης» στο Euro της Πορτογαλίας και είναι Πρωταθλητής Ευρώπης με την εθνική. Παράλληλα, ξέρει πολύ καλά το ελληνικό ποδόσφαιρο και τους παίκτες που υπάρχουν, κάτι που θα του δώσει πλεονέκτημα, σε σχέση με ξένους προπονητές που θα χρειαστούν χρόνο προσαρμογής, ενώ τέλος, είναι πιο… οικονομική λύση σε σχέση με επιλογή από το εξωτερικό.

Πηγή: onsports.gr

To Top