Υποψήφιος για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα ο Μίτσελ

Ο Τσάβι ανακοίνωσε πως το καλοκαίρι αποχωρεί από την Μπαρτσελόνα και ο Μίτσελ Σάντες είναι υποψήφιος για να τον αντικαταστήσει.

Ο προπονητής της Τζιρόνα, σύμφωνα με τη ”Sport”, αρέσει πολύ σε ορισμένους από τους ηγέτες της Μπάρτσα και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η σπουδαία σεζόν του παρακολουθείται πολύ στενά, όχι μόνο από τους «μπλαουγκράνα», αλλά και από άλλους μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους, όπως η Τσέλσι για παράδειγμα.

Ο Μίτσελ έδωσε ήδη ένα μάθημα τακτικής πρόσφατα εναντίον της Μπαρτσελόνα (2-4) και το «Σαντιάγο Μπερναμπέου» παρουσιάζεται ως ένα ευνοϊκό περιβάλλον, για να επιβεβαιώσει ότι είναι ο τύπος προπονητή, που χρειάζεται η Μπαρτσελόνα στη μετά Τσάβι εποχή, για τις γενναίες προσεγγίσεις του, το γούστο του και την άψογη διαχείριση των αποδυτηρίων.

Υποψήφιος για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα ο Μπλαν

Την περίπτωση του Λοράν Μπλαν προκειμένου να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία φέρεται να εξετάζει η Μπαρτσελόνα.

Τον Λοράν Μπλαν φέρεται να πρότεινε στην Μπαρτσελόνα, ο γνωστός μάνατζερ Ζόρζε Μέντες προκειμένου αυτός, να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Κίκε Σετιέν στην τεχνική της ηγεσία.

Σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα «Mundo Deportivo» το όνομα του Γάλλου προπονητή βρίσκεται ψηλά στην λίστα των «μπλαουγκράνα» προκειμένου να αναλάβει την τεχνική τους ηγεσία σε περίπτωση αποχώρησης του Κίκε Σετιέν

Μπορεί ο Σετιέν να έχει υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 2,5 χρόνων με την Μπαρτσελόνα, ωστόσο το μέλλον του σε αυτή θεωρείται αβέβαιο. Από την πλευρά του, ο πρόεδρος των Καταλανών Γιόσεπ Μαρία Μπερτομέου στηρίζει τον 61χρονο προπονητή λέγοντας χαρακτηριστικά πως θα συνεχίσει μαζί του μέχρι και το τέλος του φετινού Champions League.

To Top