ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Υποψήφιος για τους Νικς ο Μπλατ!

Ο ιδιοκτήτης των Νικς, Φιλ Τζάκσον, εξετάζει την περίπτωση του Ντέιβιντ Μπλατ για τη θέση του προπονητή στην ομάδα της Νέας Υόρκης, σύμφωνα με δημοσίευμα του ESPN.

Οι Νικς ξεκίνησαν τη σεζόν με τον Ντέρεκ Φίσερ στο τιμόνι τους, ο Κερτ Ράμπις οδηγεί πλέον την ομάδα της Νέας Υόρκης και ενώ όλα έδειχναν πως έχει «κλειδώσει» τη θέση του πρώτου προπονητή, δημοσίευμα του ESPN… θολώνει τα νερά γύρω από τον πάγκο των Νικς.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο Φιλ Τζάκσον θέλει να συζητήσει με ορισμένους προπονητές πριν καταλήξει στον «εκλεκτό» για τον πάγκο των Νικς και το όνομα του Ντέιβιντ Μπλατ βρίσκεται στη λίστα με τους υποψήφιους για τη θέση.

Ο πρώην προπονητής του Άρη και της Μακάμπι, οδήγησε τους Καβαλίερς στους περσινούς τελικούς, αλλά απολύθηκε φέτος, ενώ είχε ρεκόρ 30-11. Ποτέ ξανά δεν έχει χάσει τη θέση του προπονητής με ποσοστό νικών πάνω από 73%, με την απόλυσή του να επιβεβαιώνει τις κακές σχέσεις ανάμεσα στον Αμερικανό προπονητή και τον ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Η πηγή του ESPN τονίζει πως επιθυμία του Μπλατ είναι να προπονήσει και πάλι ομάδα του NBA και αυτός είναι και ο λόγος που δεν επέστρεψε στην Ευρώπη μετά την απόλυσή του από το Κλίβελαντ. Όπως και να έχει, ο Ντέιβιντ Μπλατ θα «κοντραριστεί» με τους Μπράιαν Σόου, Τομ Τιμποντό, Τζεφ Βαν Γκάντι και Μαρκ Τζάκσον που αναφέρονται επίσης ως υποψήφιοι για τη θέση του, αλλά και με τον τωρινό προπονητή των Νικς, Κερτ Ράμπις.

To Top