Υποψήφιος και ο Μιλίνκοβιτς για Εργοτέλη

Ο Εργοτέλης αναζητά άλλες λύσεις για την τεχνική του ηγεσία καθώς –βάσει των πληροφοριών- ο Νίκος Νιόπλιας δεν αποτελεί μια από τις σκέψεις των υπευθύνων. Μεταξύ των υποψηφίων και ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς.

Ο Εργοτέλης αναζητά άλλες λύσεις για την τεχνική του ηγεσία καθώς –βάσει των πληροφοριών- ο Νίκος Νιόπλιας δεν αποτελεί μια από τις σκέψεις των υπευθύνων.

Ναι μεν υπήρξε επαφή του Εργοτέλη με τον Νίκο Νιόπλια, αλλά σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές στην κρητική ομάδα έχουν ρίξει το βάρος σε άλλες περιπτώσεις.

Το ίδιο και για τον Σάκη Τσιώλη, που αρχικά είχε αναφερθεί. Το κασέ του είναι μάλλον απλησίαστο για τον Εργοτέλη. Οσο για τον Νίκο Αναστόπουλο, που και το δικό του όνομα είχε γραφτεί στα ΜΜΕ, οι πληροφορίες λένε ότι δεν βολιδοσκοπήθηκε καν από τους «κιτρινόμαυρους».

Οι ξένοι υποψήφιοι…
Ποιοι έχουν προταθεί κι εξετάζονται, αλλά χωρίς μεγάλα βήματα; Ο πρώην τεχνικός του Αρη, Ζόραν Μιλίνκοβιτς, είναι ένας από αυτούς.

Επίσης, ο πρώην συνεργάτης του Μίτσελ, Βίκτορ Σάντσεθ, αλλά και ο Γιάσμινκο Βέλιτς. Σε δεύτερο πλάνο είναι οι περιπτώσεις των Παύλου Δερμιτζάκη, Γιάννη Χατζηνικολάου και Μουράτ Σεροπιάν.

Οι διοικούντες τον Εργοτέλη, πάντως, δεν έχουν αποσαφηνίσει τις προθέσεις τους κι ενίοτε βγάζουν προς τα έξω διάφορα απίθανα, όπως το ότι δεν έχουν προχωρήσει ακόμη σε συζητήσεις με κανέναν.

Αυτό που διαδίδουν τώρα είναι ότι εξελίξεις θα υπάρξουν μετά του Αγίου Πνεύματος, αν κι επί της ουσίας αυτό δεν λέει κάτι.

πηγή: sportfm.gr

To Top