Υποψήφιος μεταγραφικός στόχος για Σίτι και Γουέστ Χαμ ο Γκριμάλντo

Με το συμβόλαιο του Γκριμάλντο στην Μπενφίκα να ολοκληρώνεται μοιάζει αρκετά πιθανό να κινηθούν για τον ποδοσφαιριστή τόσο η Μάντσεστερ Σίτι όσο και η Γουέστ Χαμ που βολιδοσκοπούν αριστερό μπακ.

Το ενδιαφέρον από την Αγγλία για τον αριστερό μπακ της Μπενφίκα Άλεξ Γκριμάλντο όλο και φουντώνει με τις Μάντσεστερ Σίτι και Γουέστ Χαμ να χρειάζονται ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση και να καλοβλέπουν την περίπτωσή του. Ο ποδοσφαιριστής μπαίνοντας στον τελευταίο χρόνο του υπάρχοντος συμφωνητικού με τον σύλλογο της Λισαβόνας είχε ακουστεί και για την Άρσεναλ, ωστόσο μετά τη μεταγραφή του Ζιτσένκο θεωρείται απίθανο οι «κανονιέρηδες» να μπουν στη διεκδίκησή του.

Ο Ισπανός λογίζεται ως βασικός από τον προπονητή Ρότζερ Σμιντ και με δεδομένο αυτό, μόνο με μια ενδιαφέρουσα και άκρως δελεαστική πρόταση θα συζητούσαν σοβαρά την παραχώρησή του οι Πορτογάλοι.

Ο Γκριμάλντο έχει χρηματιστηριακή αξία γύρω στα 18 εκατομμύρια και αγωνίστηκε βασικός στην πρόσφατη αναμέτρηση κόντρα στη Μίντιλαντ για τον τρίτο προκριματικό του UEFA Champions League. Αποκτήθηκε από την Μπενφίκα τον Ιανουάριο του 2016 μετρώντας έκτοτε 248 εμφανίσεις και 19 τέρματα.

To Top