O Φιλ Τζάκσον σκέφτεται τον Ντέιβιντ Μπλατ για τον πάγκο των Νικς!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του SheridanHoops, στην περίπτωση που οι Νιου Γιορκ Νικς προχωρήσουν σε αλλαγή προπονητή στο τέλος της σεζόν, ένας από τους βασικούς υποψήφιους για την θέση, είναι ο Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος έχει περάσει και από την Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη.

Πριν από μερικές ημέρες οι Νικς ανακοίνωσαν την συμφωνία τους με τον Φιλ Τζάκσον, ο οποίος ανέλαβε χρέη προέδρου στην ομάδα της Νέας Υόρκης. Ο «Zen Master» δήλωσε πως περιμένει οι Νικς να μπουν στα πλέι οφ, κάτι το οποίο μόνο εύκολο δεν είναι δεδομένο την κακή εικόνα της ομάδας μέχρι στιγμής φέτος.

Εάν οι Νικς δεν καταφέρουν να μπουν στα πλέι οφ, τότε αυτόματα, ο Μάικ Γούντσον θα περάσει την πόρτα της εξόδου και πλέον ο Τζάκσον θα κληθεί τον επόμενο προπονητή. Οι βασικοί υποψήφιοι είναι ο Στιβ Κερ, ο άλλοτε παίκτης του Τζάκσον στους Μπουλς, ο οποίος γνωρίζει καλά τα μυστικά της διάσημης τριγωνικής επίθεσης, αλλά και ο πολύπειρος Τζέρι Σλόαν.

 Παρόλα αυτά, ο Τζάκσον, φαίνεται πως εξετάζει για τα καλά και την περίπτωση του Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος θεωρείται ένας από τους πιο επιτυχημένους προπονητές στην Ευρώπη, τόσο σε συλλογικό, όσο και εθνικό επίπεδο. Άλλωστε, ο Μπλατ έχει υπάρξει συμπαίκτης του τζένεραλ μάνατζερ των Νικς, Στιβ Μιλς, στο κολλέγιο του Πρίνσετον.

Ο Μπλατ αυτή τη στιγμή εργάζεται στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, όπου για ακόμα μια χρονιά τα πηγαίνει εξαιρετικά στην Ευρωλίγκα, ενώ είναι σχεδόν βέβαιο πως θα κατακτήσει και το εγχώριο πρωτάθλημα. Αν πάντως ο Μπλατ κληθεί όντως να αναλάβει μια τόσο ιστορική ομάδα, η οποία είναι «καταδικασμένη» να πρωταγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο στο καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ του πλανήτη, τότε πολύ δύσκολα θα αρνηθεί.

πηγή: sentragoal.gr

To Top