ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Υπόθεση Αντρέου: Η… εξοντωτική ποινή και η κίνηση Καρυπίδη

Εκδικάστηκε χθες, η υπόθεση του Αντρέου Γκουεράο, της έφεσης δηλαδή που κατέθεσε ο Άρης για την απόφαση της προσφυγής του Ισπανού, με τις δύο πλευρές να οδεύουν σε συμβιβασμό.

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν τιμωρηθεί πρωτοβάθμια με απαγόρευση ενίσχυσης στις δύο προσεχείς μεταγραφικές περιόδους, όμως η πλευρά του Ισπανού ζήτησε την ανάκληση του αιτήματος, σημειώνοντας ότι «θα εξοντωθεί η ομάδα».

Την ΠΑΕ Άρης εκπροσώπησε ο νομικός, Παναγιώτης Μπιλίρης, ενώ τον Ισπανό μέσο ο νομικός εκπρόσωπος του ΠΣΑΠ, Εμμανουήλ Αλαφραγκής.

Οι «κιτρινόμαυροι» συνομολόγησαν την οφειλή (85.000 ευρώ) και, μάλιστα, ο δικηγόρος της ΠΑΕ τόνισε ότι δεν επιθυμεί μείωση του τιμήματος. Και οι δύο νομικοί, πάντως, χαρακτήρισαν την ποινή απαγόρευσης μεταγραφών εξοντωτική, με τον Αλαφραγκή να τονίζει στην έδρα: «Παραιτούμαστε από το αίτημα της επιβολής ποινής απαγόρευσης μεταγραφών για τις δύο επόμενες μεταγραφικές περιόδους και το ανακαλούμε».

Ο πρόεδρος του Διαιτητικού Δικαστηρίου ανέφερε ότι θα εξετάσει το αίτημα, όμως όλα δείχνουν ότι αυτό θα γίνει αποδεκτό.

Εξάλλου, οι πληροφορίες του flnews αναφέρουν ότι για να υπάρξει αυτή η συμβιβαστική λύση μεταξύ των δύο πλευρών, το πρωί της Τρίτης (09/05) ο Θοδωρής Καρυπίδης πλήρωσε ένα σεβαστό ποσό στον Ισπανό πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη.

To Top