ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Υπόθεση Βεζένκοφ: Όλα είναι στα χέρια του, πρωτίστως η… δουλειά που έχει να τελειώσει στο παρκέ!

Ο Σάσα Βεζένκοφ έκλεισε χθες την πόρτα του ΝΒΑ για τη φετινή περίοδο. Του χρόνου τέτοια εποχή θα ασχοληθεί πάλι. Προς το παρόν έχει μια… δουλειά να τελειώσει μαζί με τους συμπαίκτες του και εκεί επικεντρώνεται στο 100%. Το τι θα συμβεί μετά το τέλος της χρονιάς, είναι θέμα που θα απασχολήσει όταν τελειώσει η χρονιά, όχι τώρα.

Ο πολυτιμότερος παίκτης του ελληνικού πρωταθλήματος προτίμησε να μην μείνει μέσα στο φετινό ντραφτ, γιατί δεν πήρε τις εγγυήσεις που αναζητούσε για επιλογή στον α’ γύρο, όπου στον κάθε παίκτη προσφέρεται τριετές εγγυημένο συμβόλαιο.

Η υπόθεση έκλεισε χθες. Το σήμερα είναι μια άλλη μέρα και ο Βεζένκοφ, απαλλαγμένος από το όποιο άγχος είχε μια τέτοια απόφαση σαν τη χθεσινή, είναι έτοιμος να οδηγήσει τον Άρη καταρχήν στην ισοφάριση της σειράς των μικρών τελικών και μετά στο πέμπτο παιχνίδι στη τρίτη ευκαιρία για μπρέικ.

Για τον 19χρονο φόργουορντ υπάρχει του χρόνου μόνο η Ευρώπη. Ο Άρης είναι ομάδα που σίγουρα μπορεί να του προσφέρει ίδιο ρόλο και την επόμενη χρονιά, συμμετέχοντας εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Σχεδόν τα πάντα εξαρτώνται από τον ίδιο τον παίκτη και τι θα σκεφτεί όταν ολοκληρωθεί η χρονιά, σε συνάρτηση με το τι θα ακούσει από τους κίτρινους και τι προτάσεις θα έχει. Τα δεδομένα είναι ότι έχει συμβόλαιο έως το 2016 με τον Άρη και ρήτρα αγοράς μέχρι κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία ύψους 250.000 ευρώ.

To Top