Υπόθεση Κουλουχέρη: η πιο δύσκολη αποστολή, ποιες είναι οι παγίδες

Από τις οκτώ υποθέσεις που έχει σήμερα ο Άρης και θα αντιμετωπίσει ο Χρήστος Γρόλλιος η πιο δύσκολη από όλες είναι η αίτηση του Θέμη Κουλουχέρη για την αφαίρεση βαθμών από τον Αρη, αφού δεν τηρήθηκε ο αρχικός διακανονισμός από πλευράς ΠΑΕ.

Όπως είναι γνωστό, ο νυν παίκτης του Πανιωνίου έχει να παίρνει λαμβάνειν 90.000 ευρώ (αντιστοιχεί σε τρεις δόσεις, οι οποίες δεν εξυπηρετήθηκαν). Παρά τις αλλεπάλληλες προσπάθειες της διοικούσας επιτροπής για να γίνει διακανονισμός, ο Κουλουχέρης δεν δέχεται κανέναν συμβιβασμό.

Μάλιστα, έδειξε ανένδοτος με όσα φέρεται να είπε στους ανθρώπους του Άρη. Όλα δείχνουν ότι η αίτηση του Κουλουχέρη θα εκδικαστεί κανονικά σήμερα. Σε αυτή την περίπτωση είτε ο Άρης θα πρέπει να βρει έστω και την τελευταία στιγμή 90.000 ευρώ για να τις καταβάλει στον παίκτη, είτε κινδυνεύει!

Τι θα συμβεί εφόσον εκδικαστεί κανονικά το μεσημέρι η υπόθεση;

Ο Άρης κινδυνεύει να μην οριστεί το επόμενο παιχνίδι του, όταν η απόφαση κοινοποιηθεί στη Σούπερ Λίγκα. Αυτό συνήθως γίνεται σε διάστημα τριών εβδομάδων.

Μέχρι τότε η διοίκηση θα έχει τα χρονικά περιθώρια να βρει τα χρήματα για να πληρώσει τον παίκτη. Σίγουρα μια υπόθεση δύσκολη και με πολλές παγίδες. Ο Άρης βαδίζει σε τεντωμένο σχοινί έχοντας από τη μια να αντιμετωπίσει μια περίεργη και εκτός συνηθισμένης πρακτικής σκληρή στάση του παίκτη και από την άλλη τη δική του οικονομική δυσπραγία, προϊόν των όσων (επιεικώς) λανθασμένων ενεργειών έγιναν επί σειρά ετών.

To Top