Υπόθεση πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ – Ξάνθης: Εκδικάστηκε στην Εφέσεων, υπομνήματα μέχρι τις 16 Δεκεμβρίου

Πάνω από 6,5 ώρες κράτησε συνολικά η εκδίκαση της υπόθεσης για το αν υπήρξε πολυιδιοκτησία ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ και μέχρι τις 16 Δεκεμβρίου θα υπάρξει η κατάθεση των υπομνημάτων από τους νομικούς εκπροσώπους των δυο ομάδων, αλλά και του Ολυμπιακού που επίσης εκπροσωπήθηκε στη διαδικασία.

Όσο για την ΠΑΕ ΑΕΛ, είχε ζητήσει αναβολή της υπόθεσης λόγω του ότι δεν μπορούσε να δώσει το παρών ο κύριος Κούγιας, αλλά δεν έγινε αποδεκτή.

Όπως αναφέρει το sport24.gr: “Οι δικηγόροι της ΠΑΕ Ολυμπιακός στάθηκαν στην δεσμευτικότητα της απόφασης της ΕΕΑ και ανέλυσαν για ποιους λόγους ο κύριος Καλπαζίδης ήταν παρένθετο πρόσωπο και ενεργούσε προς όφελος του Ιβάν Σαββίδη, με τον οποίο άλλωστε έχει και συγγενική σχέση. Αναπτύχθηκαν οι ισχυρισμοί τους για πάνω από δυο ώρες, τονίζοντας ότι η Ξάνθη βρισκόταν υπό τον έλεγχο του ΠΑΟΚ.

Με τη σειρά τους, οι δικηγόροι του ΠΑΟΚ στάθηκαν στην απόφαση του CAS και πως το πόρισμα της ΕΕΑ δεν πρέπει να ληφθεί υπόψιν, ούτε είναι πλέον δεσμευτικό, αναφέροντας μια σειρά από λόγους που σύμφωνα με τους ίδιους καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς ότι η ακριτική ΠΑΕ ελεγχόταν από τον ΠΑΟΚ. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι νομικοί εκπρόσωποι της Ξάνθης, οι οποίοι εκπροσώπησαν τους κ.κ. Πανόπουλο και Συγγελίδη.

Η έδρα αποφάσισε ότι η κατάθεση των υπομνημάτων θα γίνει μέχρι την επόμενη Τετάρτη στις 12:00 και ακολούθως η Επιτροπή αφού τα μελετήσει, θα εκδώσει την απόφασή της”.

To Top