ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Υπόθεση Τόσκο: Οι έρευνες σε βάθος, ταυτοποιήθηκαν άλλοι τέσσερις, εμπλοκή της Βουλγάρικης κυβέρνησης

Συνεχίζονται οι έρευνες για την υπόθεση Τόσκο, σχετικά με τον θάνατο του 28χρονου Βούλγαρου οπαδού που ξεψύχησε μετά από φονική ενέδρα στις 5 Ιανουαρίου, έξω από το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Έρευνες που συνεχίζονται σε βάθος και όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές έχει γίνει ήδη η ταυτοποίηση άλλων τεσσάρων ατόμων που συμμετείχαν στην άνανδρη επίθεση το μοιραίο απόγευμα της Κυριακής, ενώ γίνεται προσπάθεια να ταυτοποιηθούν και οι υπόλοιποι που κατέβηκαν από το βαν, συμμετέχοντας στην επίθεση εναντίον του Τόσκο κι άλλων δυο Βούλγαρων οπαδών της Μπότεφ, οι οποίοι την γλύτωσαν με ελαφρά τραύματα.

Πρέπει να σημειωθεί ότι με την υπόθεση ασχολείται ενεργά η κυβέρνηση της Βουλγαρίας, μετά τις διαστάσεις που πήρε, έχοντας μάλιστα στενή συνεργασία με την ελληνική κυβέρνηση, προκειμένου να βρεθούν τόσο οι φυσικοί, όσο και οι ηθικοί αυτουργοί. Τα δημοσιεύματα από την Βουλγαρία τονίζουν την μεγάλη αποφασιστικότητα της κυβέρνησης, όσο και των εισαγγελικών αρχών της χώρας για να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Σημειώνεται ότι οι νομικοί της οικογένειας Τόσκο έχουν πρόσβαση μέχρι στιγμής μόνο στην δικογραφία, μετά τις καταθέσεις των δυο συλληφθέντων οπαδών και όχι σε αυτήν της κατάθεσης της νεαρής οδηγού που παρέσυρε με το όχημα της τον οπαδό, μια και καθυστερεί η διαδικασία κατάθεσης της.

Υπενθυμίζεται ότι έχει κριθεί ήδη προφυλακιστέος ένας 24χρονος, ενώ συνελήφθη κι αφέθηκε ελεύθερος με όρους ένας 28χρονος και οι δυο οπαδοί του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ.

To Top