ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Υπόθεση Τόσκο: Ο 48χρονος και άλλοι τέσσερις στην ανακρίτρια, κατηγορίες για κακούργημα προ των πυλών!

Συνεχίζει να σφίγγει ο κλοιός στην υπόθεση Τόσκο, μετά τις θεαματικές εξελίξεις των ημερών και την προφυλάκιση της 26χρονης οδηγού που εμπλέκεται στην μοιραία υπόθεση και οδήγησε στον θάνατο τον 28χρονο Βούλγαρο φίλαθλο, την 5η Ιανουαρίου έξω από το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS, μέσα στις επόμενες ημέρες θα βρεθούν ενώπιον της ανακρίτριας τα άλλα πέντε άτομα για τα οποία έχουν ασκηθεί διώξεις, προκειμένου να απολογηθούν, με βαριές κατηγορίες προ των πυλών για κακούργημα! Πρόκειται για τον 48χρονο οπαδό του ΠΑΟΚ (κατά την ανακοίνωση της αστυνομίας) και άλλων τεσσάρων που εμπλέκονται στην υπόθεση (είχε προηγηθεί και η σύλληψη άλλων δυο τον Ιανουάριο) και ταυτοποιήθηκαν μετά τις έρευνες των αστυνομικών της αθλητικής βίας.

Πρόκειται για 5 Έλληνες ηλικίας 24 έως 48 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διατάραξη κοινής ειρήνης, σωματικές βλάβες κατά συναυτουργία, αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις και παράβαση του Νόμου περί όπλων, αδικήματα για τα οποία θα απολογηθούν την ερχόμενη βδομάδα στην ανακρίτρια και απειλούνται με την κακουργηματικές κατηγορίες.

Από τη συνεχιζόμενη έρευνα προέκυψε ότι, οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση συγκεντρώθηκαν στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής έπειτα από καθοδήγηση και πληροφορίες που τους παρείχαν ο 48χρονος και η 26χρονη και ανέμεναν προκειμένου να εκδηλώσουν την επίθεση. Σημειώνεται ότι το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με το οποίο παρασύρθηκε ο αλλοδαπός, το είχε εκμισθώσει ο 48χρονος άντρας από εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων.

Υπενθυμίζεται ότι προφυλακιστέα με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας κρίθηκε η 26χρονη οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 28χρονο Βούλγαρο οπαδό, Τόσκο Μποζατζίτσκι, κατά τη διάρκεια οπαδικής φονικής ενέδρας στη Θεσσαλονίκη τον περασμένο Ιανουάριο στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 26χρονη οδηγός στην απολογία της αρνήθηκε την κατηγορία και επανέλαβε όσα είχε αρχικά πει στην Τροχαία Θεσσαλονίκης.  Ό,τι δηλαδή, το κακό έγινε χωρίς να το καταλάβει και παρέσυρε τον 28χρονο Βούλγαρο. Ότι πανικοβλήθηκε και έφυγε επειδή φοβήθηκε για τη σωματική της ακεραιότητα και για την ασφάλεια του αυτοκινήτου που οδηγούσε.

To Top