ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Υπόθεση Φλιώνη: Ένα βήμα πριν τη συμφωνία ήρθε η ρήξη

Η απρόσμενη αρνητική τροπή που πήρε η υπόθεση Φλιώνη στον Άρη οδηγεί τον Βαγγέλη Αγγέλου σε άλλες εναλλακτικές λύσεις. Μπορεί οι κίτρινοι να άφησαν ανοικτό το παράθυρο για μια νέα συμφωνία, αλλά μοιάζει πολύ δύσκολο να συμβεί αυτό.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής είχαν γίνει πολλές συναντήσεις ανάμεσα στον Αγγέλου και τον Φλιώνη. Πολλές συζητήσεις για πολλές ώρες, στη διάρκεια των οποίων αναλύθηκε ο ρόλος του παίκτη στην ομάδα και προφανώς από τη στιγμή που υπήρξε και παρέμβαση του Δημήτρη Γουλιέλμου συζητήθηκε ενδελεχώς και το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας.

Το βράδυ της Παρασκευής οι δύο πλευρές έδιναν σε όλους να καταλάβουν πως βρίσκονται μια ανάσα από τη συμφωνία. Το τι άλλαξε μέσα σε ένα 24ωρο το ξέρουν οι δύο πλευρές.

Η κατάληξη είναι πως δεν υπάρχει σήμερα πρόταση για τον Φλιώνη. Ο Άρης προφανώς αναζητά άλλη λύση, ο παίκτης επίσης και η λογική λέει ότι οδεύει προς το Λαύριο που έχει καταθέσει πρόταση.

To Top