Υπόκλιση Μάρκοβιτς στην ανωτερότητα του Άρη

Ο Νέναντ Μάρκοβιτς παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Άρη, τον οποίο δεν περίμενε τόσο καλό δεδομένων των σοβαρών απουσιών που είχε.

Ο προπονητής του ΚΑΟΔ, επεσήμανε πως «ήρθαμε με ελπίδα να παίξουμε καλά και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε λόγω και των απουσιών του Άρη. Αλλά ο Άρης ξεκίνησε εντυπωσιακά με υψηλά ποσοστά ευστοχίας το οποίο του έδωσε περισσότερη ενέργεια στην άμυνα και επίθεση εμείς μείναμε πίσω στο σκορ, δεν μπορούμε να βρούμε λύση στην επίθεση αλλά και να αμυνθούμε στο πρώτο ημίχρονο.

Στην τρίτη περίοδο παίξαμε όπως θέλαμε ανακάμψαμε και μειώσαμε. Μάλιστα προηγηθήκαμε με έναν πόντο αλλά εκεί κάναμε λάθη και τελείωσε ο αγώνας για εμάς. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε συγκεντρωμένους τους παίκτες γιατί μετά τις τρεις νίκες μας δεν πιστέψαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα αλλά τους στηρίζουμε και πιστεύω ότι θα ανταποκριθούν στην συνέχεια και στους στόχους που έχουμε».

Για την απόφαση του να μην παίξει ο Μισέλ στο δεύτερο μέρος είπε: «Ο Άρης πήγε με χαμηλό σχήμα και έτσι δεν μας ταίριαζε ο Μισέλ, προσπαθήσαμε κι εμείς με χαμηλό σχήμα».

To Top