ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Υπόκλιση Μίτροβιτς: “Χαρούμενοι που θα παίξουμε αυτό το θρυλικό γήπεδο!”

Ο Ζβέζνταν Μίτροβιτς προστέθηκε στην λίστα των αντιπάλων του Άρη που μίλησε με εξαιρετικά λόγια για το Αλεξάνδρειο και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του.

Ο τεχνικός των Μονεγάσκων τόνισε αρχικά: “Είμαστε πραγματικά πολύ χαρούμενοι που θα παίξουμε σε αυτό το θρυλικό το γήπεδο. Περιμένουμε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Το πρόγραμμα των αγώνων μας δεν είναι σύμμαχός μας, γιατί αναγκαζόμαστε να δώσουμε τέσσερις αγώνες σε οχτώ ημέρες. Αγωνιζόμαστε χωρίς τον τον καλύτερό μας σκόρερ, τον Τζαμάλ Σούλερ, τραυματίστηκε και ο ψηλός μας ο Ντέιβις, αλλά φέραμε τον Τζον Μπράιαντ. Υπάρχει κούραση, δεν προλάβαμε να μελετήσουμε καλά τον Άρη. Είναι το φαβορί στο αυριανό παιχνίδι. Είμαστε ευχαριστημένοι με ότι έχουμε πετύχει μέχρι τώρα, αλλά ο Άρης έχει τον πρώτο λόγο”.

“Να μην μας επηρεάσει η ατμόσφαιρα στο γήπεδο αυτό”

Ρωτήθηκε αν συμφωνεί ότι η Μονακό μαζί με τον Άρη και την Μπάνβιτ θα διεκδικήσουν τις δύο πρώτες θέσεις και απάντησε πως “μέχρι στιγμής έτσι φαίνεται, αλλά τώρα επέστρεψε ο προπονητής των Σκαϊλάινερς (Χέρμπερτ), είναι πολύ σημαντικό αυτό, έπαιξαν πολύ καλύτερα με τον Άρη. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα, αλλά τα φαβορί είναι όντως η δική μας ομάδα, ο Άρης και η Μπάνβιτ”.

Για την εικόνα που έχει για τον Άρη και τι πρέπει να κάνει αύριο η Μονακό είπε ότι “πρέπει να παραμείνουμε ψύχραιμοι και να μην μας επηρεάσει η ατμόσφαιρα στο γήπεδο αυτό. Πρέπει να προσαρμοστούμε στην πολύ επιθετική άμυνα του Άρη, με τα ζον πρες σε όλο το γήπεδο. Μπορεί να μην το έκανε με τον Παναθηναϊκό, όμως το συνηθίζει στα ευρωπαϊκά ματς και αυτό πρέπει να προσέξουμε”.

To Top