Υπόκλιση Ντόντσιτς σε Γιάννη: «Ο καλύτερος στο ΝΒΑ»-Τι απάντησε ο Greek Freak

Οι Μπακς επικράτησαν των Μάβερικς με μια ακόμη σπουδαία εμφάνιση από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και ο Λούκα Ντόντσιτς υποκλίθηκε στον μεγάλο του αντίπαλο. 

«Το ‘απολαμβάνω’ να παίζω μαζί του είναι δύσκολη λέξη, γιατί θέλω να κερδίζω (γέλια). Είναι δύσκολο να τον αντιμετωπίσεις, είναι ο καλύτερος παίκτης στο ΝΒΑ αυτή τη στιγμή και είναι σχεδόν αδύνατο να τον σταματήσεις. Είναι διασκεδαστικό να τον βλέπεις να παίζει, αλλά όχι να τον αντιμετωπίζεις. Δουλεύει σκληρά και γίνεται όλο και καλύτερος», τόνισε ο Σλοβένος άσος του Ντάλας. 

Ο Greek Freak κλήθηκε λίγο αργότερα να σχολιάσει τις φιλοφρονήσεις του Ντόντσιτς. «Είναι σπουδαίο κομπλιμέντο και το εκτιμώ. Όταν αντιμετωπίζεις τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και ακούς τέτοια λόγια είναι πολύ όμορφο. Είναι ωραίο να σε εκτιμούν οι συναθλητές του. Λατρεύω να αντιμετωπίζω τους κορυφαίους παίκτες, ο Λούκα είναι απίστευτος, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχω δει στη ζωή μου και είναι απίθανα τα πράγματα που μπορεί να κάνει για τον εαυτό του και τους συμπαίκτες του», ανέφερε. 

To Top