Υπόκλιση Τζανακάκη στον Τάτο

O Μανώλης Τζανακάκης του Εργοτέλη μίλησε μετά το τέλος του αγώνα θρίλερ στο Παγκρήτιο.

 “Εμείς φεύγουμε λυπημένοι από το γήπεδο. Μέχρι και το 2-0 υπήρχαμε εμείς μόνο στο γήπεδο και είχαμε τον έλεγχο. Μετά το 2-0 πληρώσαμε ένα δεκάλεπτο αδράνειας και εκεί χάσαμε τον κόσμο. Βρήκαμε το σθένος και την ψυχική δύναμη και πιέσαμε και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Εμείς όμως έπρεπε να έχουμε πάρει τη νίκη” είπε μετά στην κάμερα του συνδρομητικού για να συμπληρώσει:

“Ο Τάτος είναι γνωστό ότι διαθέτει μεγάλη ποιότητα. Κατάφερε να μας βάλει δυο γκολ και ένα από δική του προσπάθεια, αλλά δεν ήμασταν σοβαροί αλλιώς θα τα είχαμε αποφύγει. Όταν κάναμε το 3-3 δεν είχαμε αρκετό χρονικό διάστημα για να κάνουμε την ανατροπή. Εάν είχαμε ισοφαρίσει πιο πριν θα είχαμε πάρει το παιχνίδι.

Μας αφήνει μια πικρία το ματς και έπρεπε να νικήσουμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, το αφήνουμε πίσω για να κλείσουμε καλά τον πρώτο γύρο. Στόχος μας παραμένει η εύκολη παραμονή. Τώρα τελευταία δεν ήρθαν τα αποτελέσματα που θέλαμε αλλά η ομάδα έχει πολύ ταλέντο και ποιότητα. Θα σηκώσουμε το κεφάλι και θα συνεχίσουμε. Μας τονίζουν ότι τα κεφάλια πρέπει να είναι χαμηλά, να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πάμε για ό,τι καλύτερο και αυτό έχουμε θέσει ως στόχο».

To Top