ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Υπόκλιση της ΤΣΣΚΑ για την μπασκετική ατμόσφαιρα στο Παλέ! (video)

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας τίμησε από το πρώτο ως το τελευταίο δευτερόλεπτο την παρουσία της στο Αλεξάνδρειο για το φιλικό με τον Άρη και η εξαιρετική εικόνα μεταφέρθηκε και στην Ρωσία μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ρωσικής ομάδας, αλλά και τις δηλώσεις του Δημήτρη Ιτούδη.

Οι ομιλοι του Τσάμπιονς Λιγκ έφτασαν, οι ομάδες βρίσκονται μπροστά στην πρόκληση της  κορυφαίας διασσυλλογικής διοργάνωσης. Μπες τωρα στο foxbet.gr και δες τις πιο έγκυρες αναλύσεις, με τα πιο δυνατά προγνωστικά στο δρόμο προς το ταμείο.

Για τους πρωταθλητές Ευρώπης πέρα από το φιλικό ήταν πολύ σημαντικό γεγονός η επιστροφή στην δράση του Βιτάλι Φριντζόν. Στο βίντεο της επίσημης ιστοσελίδας της ΤΣΣΚΑ γίνεται λόγος ακριβώς για την ετοιμότητα του Ρώσου διεθνή, αλλά ο Δημήτρης Ιτούδης ρωτήθηκε και για τις… συνθήκες του φιλικού, που μόνο φιλικό δεν ήταν, αλλά έμοιαζε περισσότερο με κανονικό αγώνα.

“Αν έχουν τέτοια ατμόσφαιρα σε ένα φιλικό παιχνίδι, φανταστείτε την ατμόσφαιρα που θα υπάρχει όταν το παιχνίδι μετράει… Είναι μια πολύ καλή μπασκετική ατμόσφαιρα και οι παίκτες βρήκαν κίνητρο μέσα από αυτή την ατμόσφαιρα και παίξαμε καλό μπάσκετ, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο”.

To Top