Υπόνοιες περί “ψεύτικου” κορονοϊού και από την Γελένα Τζόκοβιτς

Ολοένα και πληθαίνουν οι άνθρωποι από τον ευρύ χώρο του τένις που εκφράζουν τις αμφιβολίες τους για το κατά πόσον ο κορονοϊός είναι ακριβώς αυτό που μας παρουσιάζουν τα MME και οι απανταχού πολιτικές ηγεσίες μαζί με το ιατρικό προσωπικό φυσικά.

Ο Μάρατ Σάφιν ανέφερε ότι μια “σκιώδης” κυβέρνηση κρύβεται πίσω από την πανδημία, ο Νόβακ Τζόκοβιτς ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να εμβολιαστεί σε περίπτωση που βγει το εμβόλιο για τον κορονοϊό και τώρα έρχεται να προστεθεί η σύζυγος του Νόλε, Γελένα, που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις με ανάρτησή της στο Instagram.

Εκεί βλέπουμε έναν αγνώστων στοιχείων άντρα (και η ίδια αναρωτιέται ποιος είναι) να μιλάει για τον κορονοϊό και να αποδίδει την παρουσία του στα υπερσύγχρονα τεχνολογικά δίκτυα 5G (για τα οποία έχει γίνει κουβέντα περί παρενεργειών στην υγεία των ανθρώπων), απορρίπτοντας τη θεωρία ότι είναι ένας ιός.

Το βίντεο αυτό κρίθηκε ως “ψευδής πληροφορία” από ανεξάρτητους fact checkers του Instagram με την εφαρμογή να το “κρύβει” αν και υπάρχει ακόμα δυνατότητα να δει κάποιος το βίντεο με προσωπική του ευθύνη.

Ο Νόλε ρωτήθηκε άμεσα για την ανάρτηση της συζύγου του, παίρνοντας μια υποστηρικτική θέση για αυτήν: “Δεν ξέρω αν αυτά που αναφέρει το βίντεο είναι αληθή ή όχι, θα ήθελα όμως σίγουρα να πάρω περισσότερες πληροφορίες για αυτό”.

Πηγή: Tennis24

To Top