Υπόσχεση Ίλιτς: «Θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη»

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του Άρη για το αυριανό ραντεβού (19.30) με τον ΠΑΟΚ στη Μίκρα στην πρεμιέρα των αγώνων του Α΄ ομίλου του League Cup.

Από την πλευρά του, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των «κίτρινων», Τσέντομιρ Ίλιτς, τόνισε σχετικά με το πώς κυλάει η προετοιμασία, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει και το δικό του μήνυμα στους φιλάθλους της ομάδας.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

«Μόλις αυτήν την εβδομάδα ξεκινήσαμε να προπονούμαστε όλοι μαζί. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε θετικά αποτελέσματα. Καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο για τους αγώνες του League Cup. Εμείς θέλουμε σε κάθε αγώνα να παρουσιαζόμαστε όλο και καλύτεροι».

Επίσης, αναφερόμενος στην αυριανή (4/10) αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και το μήνυμα που θέλει να στείλει στους φίλους του Άρη, τόνισε:

«Οι φίλαθλοί μας να είναι σίγουροι ότι όπως σε κάθε αγώνα θα δίνουμε τα πάντα για τη νίκη. Έτσι και αύριο δε θα αφήσουμε ούτε μία φάση χωρίς να την παλέψουμε. Το γεγονός ότι οι αγώνες θα διεξαχθούν στην έδρα μας δίνει την ευκαιρία στον κόσμο μας να έρθει και να μας υποστηρίξει. Όλοι να είναι σίγουροι ότι εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό».

To Top