ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Υπό άλλες συνθήκες, το πιο δυνατό και αξιόλογο για χρήσιμα συμπεράσματα…

Έναν αξιόλογο -παρά τα προβλήματά του- αντίπαλο, επιπέδου πρώτης κατηγορίας θα αντιμετωπίσει σήμερα σε φιλική αναμέτρηση ο Άρης, που θα υποδεχθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την Α.Ε.Λ.

Η πορεία… υποβιβασμού που καταγράφει με μόλις τρεις βαθμούς σε έξι αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα, όντας στην προτελευταία θέση, δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα της σημερινής αντιπάλου του Άρη, Α.Ε.Λ.

Οι Λαρισαίοι ταλανίζονται από ενδοοικογενειακές «κόντρες», διοικητικής φύσεως, με τον κόσμο να έχει ξεσηκωθεί εις βάρος του μεγαλομετόχου, Αλέξη Κούγια και να απαιτεί την πώληση της ΠΑΕ από τον ίδιο.

Ίσως και ο μοναδικός λόγος (μαζί και με τις απουσίες του Άρη) για να μην αποτελέσει το πιο δυνατό φετινό φιλικό «τεστ» των «κιτρινόμαυρων». Ωστόσο, δεν παύει να είναι μία ομάδα σαφέστατα κατά πολύ πιο έτοιμη αγωνιστικά από τον Άρη, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στον Δημήτρη Σπανό, να εξάγει ορισμένα χρήσιμα συμπεράσματα.

Η Λάρισα μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί σε 7 επίσημα ματς, εκ των οποίων τα έξι για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα, τη στιγμή που ο Άρης έχει δώσει μόλις ένα επίσημο κι αυτό για τον θεσμό του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Παναιγιάλειο.

To Top