Χωρίς κατηγορία

Υπό το βλέμμα 30.000 τιφόζι το… συμβολικό Ρόμα-Άρης (photos)

Φιλικό ξεχωριστής σημασίας αναμένεται να είναι το σημερινό για τον Άρη, καθώς σύμφωνα με εκτιμήσεις των Ιταλών δημοσιογράφων η σημερινή αναμέτρηση του Ολύμπικο κόντρα στη Ρόμα πρόκειται να γίνει ενώπιον 30.000 και πλέον θεατών!
 
Οι φίλοι των “τζιαλορόσι” έδειξαν από την αρχή… τις διαθέσεις τους για το αποψινό παιχνίδι, το οποίο αποτελεί το τελευταίο τεστ προετοιμασίας για αμφότερες τις ομάδες, καθώς το προσεχές σαββατοκύριακο ξεκινάν τα δύο πρωτάθληματα, με τους “κίτρινους” να αγωνίζονται στη Νέα Σμύρνη εναντίον του Πανιωνίου (Δευτέρα) και τους Ρωμαίους στην έδρα τους κόντρα στην Κατάνια.

Το ενδιαφέρον των Ιταλών φιλάθλων είναι τεράστιο και αυτό οφείλεται κυρίως στο ότι η σημερινή αποτελεί την πρώτη επίσημη εμφάνιση της ομάδας στο “σπίτι” της για τη φετινή σεζόν. Μάλιστα, το ματς αυτό σηματοδοτεί και την επιστροφή του Ζντένεκ Τζέμαν στο Ολύμπικο, καθώς έπειτα από 4844 μέρες ετοιμάζεται να κοουτσάρει ξανά την ομάδα σε επίσημο εντός έδρας αγώνα.

Η τελευταία φορά που ο Τσέχος τεχνικός κάθισε στον πάγκο του συγκεκριμένου γηπέδου ήταν στις 16 Μαϊου του 1999, σε αγώνα κόντρα της Κάλιαρι, όταν το συγκρότημά του πήρε τη νίκη με 3-1 με τον 22χρονο τότε Φραντσέσκο Τόττι να πετυχαίνει δύο τέρματα.

Αγαπημένο σύστημα του 65χρονου Τζέμαν είναι το 4-3-3, και όπως φαίνεται αυτό πρόκειται να χρησιμοποιήσει όχι μόνο κατά του Άρη, αλλά και εναντίον της Κατάνια στην πρώτη αγωνιστική του Καμπιονάτο την επόμενη Κυριακή..

 

To Top