ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Υψηλό το επίπεδο των φιλικών προετοιμασίας του Άρη – Τρεις ομάδες παίζουν στην Ευρώπη…

Μέχρι στιγμής, ο Άρης έχει ανακοινώσει την διεξαγωγή τεσσάρων φιλικών αναμετρήσεων, δίχως να έχει ακόμα αποκλειστεί το ενδεχόμενο να ανακοινωθεί κάποιο επιπλέον.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ωστόσο, από τα τέσσερα μέχρι στιγμής φιλικά προετοιμασίας, τα τρία είναι με ομάδες που έχουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Το πρώτο φιλικό που δίνει ο Άρης χρονικά είναι με την Φορτούνα Σιτάρντ στις 4/7, η μοναδική που δεν παίζει Ευρώπη και ίσως και το πιο εύκολο θεωρητικά φιλικό για τους “κιτρινόμαυρους”.

H Γάνδη, είναι η επόμενη αντίπαλος του Άρη στις 6 Ιουλίου. Ομάδα που έχει κερδίσει μία θέση στον β΄προκριματικό γύρο του Europa League, διότι η Μενχέλεν από το Βέλγιο που κέρδισε το Κύπελλο κατηγορήθηκε πως… στήνει ματς, επομένως ως 5η πήρε την θέση της η Γάνδη!

Στις 12 Ιουλίου, ο Άρης θα αντιμετωπίσει την Αϊντχόβεν που τερμάτισε πέρσι 2η πίσω από τον Άγιαξ στην Ολλανδία και έχει κερδίσει μία θέση στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ!

Τέλος, το φιλικό με τον επίσης Ευρωπαίο Ατρόμητο, στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, στις 18 Ιουλίου. Μία πρόβα τζενεράλε και για τις δύο ομάδες, πριν την πρώτη τους ευρωπαϊκή “μάχη”.

Συγκριτικά με πέρσι το επίπεδο έχει ανέβει σημαντικά, αυτός ήταν και ο λόγος που ζητήθηκαν από την τεχνική ηγεσία φιλικά με ομάδες που παίζουν στην Ευρώπη.

To Top