ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Υψηλών απαιτήσεων τεστ για την… καλύτερη άμυνα κόντρα σε ΑΕΚ και Βόλο

Ο Άρης διαθέτει μέχρι και την 7η αγωνιστική την καλύτερη άμυνα, έχοντας δεχθεί τρία γκολ, σε αυτό έχει συμβάλλει η γενικότερη λειτουργία της ομάδας, αλλά και η καλή απόδοση των Μπράμπετς, Φαμπιάνο, η αποτελεσματικότητα του Κουέστα, η σταθερή αξία του Σούντγκρεν και φυσικά η αγωνιστικό πρόοδος του Γκάνεα.

Κόντρα σε ΑΕΚ και Βόλο η άμυνα του Άρη θα έχει δυο σημαντικά τεστ υψηλών απαιτήσεων. Αγώνες σαν αυτούς που ακολουθούν είναι από αυτούς που… αρέσουν ή μάλλον ταιριάζουν στον Άρη, ειδικά στον Άρη του Άκη Μάντζιου. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός το αήττητο απέναντι στην ΑΕΚ στα τελευταία τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια (ούτε ασφαλώς οι ήττες στη Θεσσαλονίκη), όπως δεν είναι τυχαία η βαθμολογική συγκομιδή που της περσινής χρονιάς σε παιχνίδια αυτού του χαρακτήρα.

Είναι γεγονός ότι άλλες είναι οι απαιτήσεις από την αμυντική γραμμή σε αγώνες απέναντι σε Παναιτωλικό ή Απόλλωνα Σμύρνης στο Κλεάνθης Βικελίδης και άλλες απέναντι στις δύο καλύτερες επιθέσεις του Πρωταθλήματος καθώς ΑΕΚ και Βόλος έχουν πετύχει από 16 γκολ.

 

To Top