ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Άρης, φάκελος αδειοδότηση: Οι 31 σελίδες της γνωμάτευσης, τα 5 “καυτά” σημεία και το υπόμνημα των 8 σελίδων

Το κεφάλαιο της αδειοδότησης, σε συνδυασμό με τις ενέργειες για την εκκαθάριση είναι στην πρώτη γραμμή του Άρη. Μέσα στις επόμενες μέρες και φυσικά μετά την επιστροφή του Θοδωρή Καρυπίδη από τις ΗΠΑ στην Ελλάδα, αναμένεται να ενεργοποιηθεί μια σειρά από ενέργειες προς την κατεύθυνση της ολικής επιστροφής του Άρη.

Τρεις… αριθμοί είναι σημαντικοί στην συνολική αυτή προσπάθεια:

  • Οι 31 σελίδες της γνωμάτευσης του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους από το 2013, αποτελεί ένα σημαντικό σύμμαχο για τον Άρη που… αδειάζει την ΕΕΑ. Είναι η γνωμοδότηση του ΝΣΚ 308 από τις 11 Σεπτεμβρίου του 2013, την οποία υπογράφουν ο Πέτρος Τριανταφυλλίδης (αντιπρόεδρος του Νομικού Συμβουλίου) και η Χρυσούλα Τσιαβού (πάρεδρος και εισηγήτρια) για το θέμα της νέας ΠΑΕ και της αναβίωσης των χρεών.

 

  • Μέσα σε αυτήν την 31 σελίδων γνωμοδότηση υπάρχουν πέντε (5) νομικά… όπλα που καταρρίπτουν τα όσα δημόσια υποστήριξε το μέλος της ΕΕΑ Ειρήνη Μαρούπα, αλλά και τα όσα… περιέργως αποφασίστηκαν στην συνεδρίαση της 3ης Φεβρουαρίου από την ΕΕΑ, όπως αποκάλυψε το PRESSARIS (Θυμηθείτε ΕΔΩ)

 

  • Το 8 σελίδων υπόμνημα που έχουν στα χέρια τους τόσο ο ΑΣ Άρης, όσο και η πλευρά του επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος. Πρόκειται για το υπόμνημα, το οποίο περιγράφει και εξηγεί γιατί νομικά, ο Άρης μπορεί να συστήσει νέα ΠΑΕ, χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η εκκαθάριση. Αποτελεί ουσιαστικά για τη νομική αντίκρουση της επιχειρηματολογίας της ΕΕΑ όλο το τελευταίο διάστημα, αλλά δεν είχε κατατεθεί την περασμένη Πέμπτη γιατί δεν υπήρχαν οι αναγκαίες συνθήκες, όπως τονίζουν στην Αλκμήνης.

 

Όπως έχουμε ενημερώσει σε άλλο ρεπορτάζ συντάχθηκε με πρωτοβουλία του Ερασιτέχνη και είναι σε γνώση του νομικού συμβούλου του Καρυπίδη, Άρη Μαστρογιάννη. Το πότε θα κατατεθεί είναι θέμα συνεργασίας από κοινού Ερασιτέχνη και υπεύθυνου του ποδοσφαιρικού τμήματος.

To Top