ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Φάκελος… ανανεώσεις: O Mαρτίνες και τα… νέα συμβόλαια!

Ένα από τα αρκετά “ανοιχτά μέτωπα” του Άρη ως προς το ρόστερ της επόμενης σεζόν, είναι και το θέμα των συμβολαίων που ολοκληρώνονται.

Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Τη δεδομένη χρονική στιγμή ο μόνος που έχει συμφωνήσει είναι ο Νίκο Μαρτίνες, ο οποίος θα στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του, καθώς είναι στην πατρίδα του για διακοπές. Όπως σας είχαμε ενημερώσει, ο 31χρονος επιτελικός μέσος θα υπογράψει νέο διετές κλειστό συμβόλαιο με τους “κιτρινόμαυρους”. Έριξε νερό στο κρασί του, ως προς τις οικονομικές του απαιτήσεις, αποδέχθηκε κι ο Άρης από την μεριά του την επιθυμία του για κλειστό διετές κι έτσι οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια…

Το αν θα υπάρξει δεύτερος ή τρίτος παίκτης, ακόμα παραμένει άγνωστο. Για παράδειγμα, δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα τι θα γίνει με τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο, ενώ για τον Γιάννη Φετφατζίδη ο αθλητικός διευθυντής του Άρη, Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, άφησε κάθε ενδεχόμενο ανοιχτό. Διότι γνωρίζει πως ο 28χρονος επιθετικός αναζητά ένα καλό συμβόλαιο στο εξωτερικό. Αν δεν τον βρει και συμφωνήσει με τα χρήματα που μπορεί και του δίνει ο Άρης, ίσως και να κατατεθεί επίσημη πρόταση από τους “κιτρινόμαυρους”. Τότε και μόνο τότε…

Ως προς τις πρόωρες ανανεώσεις συμβολαίων που λήγουν το επόμενο καλοκαίρι, αυτό του 2020, ο πρώτος στη λίστα είναι ο Χουλιάν Κουέστα. Ίσως εντός των επόμενων ημερών να υπάρξει οριστική συμφωνία και να μείνει μέχρι το 2021 με νέο διετές συμβόλαιο. Φαίνεται πως η διάθεση και των δύο πλευρών είναι σε καλά επίπεδα και όλα δείχνουν πως θα συνεχίσουν να πορεύονται μαζί.

Ως προς τους υπόλοιπους (Bέλεθ, Σιώπης, Nτιγκινί κι άλλοι…) που τα συμβόλαιά τους ολοκληρώνονται το καλοκαίρι του 2020 η συζήτηση θα γίνει προς τον Αύγουστο, όταν θα έχει τελειώσει η μεταγραφική αναζήτηση, θα έχει “κλειδώσει” το ρόστερ της νέας χρονιάς και θα υπάρχει μία κάποια… ησυχία στους “κιτρινόμαυρους” για να συζητήσουν με ηρεμία το συγκεκριμένο ζήτημα.

 

To Top