Φάκελος «Γιάννης Κόντης»

«Τα όσα κατά καιρούς του πιστώνουν ή του καταμαρτυρούν καταδεικνύουν ότι στο πέρασμα του από τον Άρη, που είναι σίγουρα μακροχρόνιο, έχει να καταφέρει να δημιουργήσει παθιασμένους υπερασπιστές αλλά και ορκισμένους αντιπάλους. Μάνατζερ, τεχνικός διευθυντής αλλά και διαμεσολαβητής ήταν μέχρι πρότινος, τουλάχιστον, οι θέσεις εκ των οποίων είχε προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ΠΑΕ Άρης.

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Η πρόταση όμως που πρόκειται να καταθέσει στην ερχόμενη έκτακτη συνέλευση της Κ.Μ.Α (04/05/2012) τον κατατάσσει και στην κατηγορία του ρυθμιστή των εξελίξεων…»

Ο Γιάννης Κόντης ετοιμάζεται να παραχωρήσει μια καθοριστική για τις εξελίξεις συνέντευξη και η νέα αθλητική ηλεκτρονική εφημερίδα της Θεσσαλονίκης sport2310.gr παρουσιάζει τον… φάκελο του κιτρινόμαυρου εκτελεστικού διευθυντή.

«Αρχικά εμφανίζεται στις αρχές της αγωνιστικής περιόδου 1996-97 όταν και προτείνει, στον τότε μεγαλομέτοχο, Λάμπρο Γράντα την απόκτηση του Νεϊζίνιο. Ο Βραζιλιάνος αποτυγχάνει να προσαρμοστεί και αποχωρεί από τον Άρη σε μια τραγική για τους κίτρινους χρονιά καθώς υποβιβάζονται στην Β’ Εθνική» αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα.

Για να το διαβάσετε όλο το δημοσίευμα πατήστε εδώ

To Top