ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Φάκελος μεταγραφές: Τα μέχρι στιγμής δεδομένα, oι επαφές και οι πρώτες ανακοινώσεις

Η κάλυψη του Μετοχικού Κεφαλαίου της υπό σύσταση ΠΑΕ, μπορεί να μονοπωλεί ο ενδιαφέρον και τις συζητήσεις, αλλά παράλληλα “τρέχει” και ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Ο Νίκος Αναστόπουλος έχει ξεκινήσει ήδη τον προγραμματισμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου για να είναι απολύτως έτοιμος, στις 24 Ιουνίου, όταν και ο Θοδωρής Καρυπίδης θα γνωρίζει -αν εφόσον πρώτα καταθέσει το 1.200.000 ευρώ- ότι θα είναι ο κάτοχος του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.

Οι πρώτες επαφές με παίκτες που αγωνίστηκαν στη Σούπερ Λίγκα φέτος και τα συμβόλαιά τους ολοκληρώνονται την τελευταία μέρα του Ιουνίου, έχουν γίνει και ήδη αρκετές είναι οι θετικές απαντήσεις, σε ό,τι αφορά τη προοπτική να συνεχίσουν την καριέρα τους στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αυτό που απομένει, βέβαια, είναι να επικυρωθούν οι συμφωνίες, καθώς και να μπουν στο τραπέζι οι οικονομικοί όροι των διαπραγματεύσεων. Τι απομένει; Η “ενεργοποίηση” του Θοδωρή Καρυπίδη στο κομμάτι της ΠΑΕ. Αν όλα εξελιχθούν ομαλά, τότε θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου θα έχουν ολοκληρωθεί όλες οι μεταγραφικές κινήσεις.

To Top