ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φάκελος «τραυματισμοί»: Οι έξι παίκτες του Άρη που στάθηκαν άτυχοι

Οι τραυματισμοί είναι κάτι που δε θέλουν να σκέφτονται οι ποδοσφαιριστές, ωστόσο είναι σχεδόν αναπόφευκτοι.

Στη φετινή σεζόν δεν ήταν λίγοι οι παίκτες του Άρη που στάθηκαν άτυχοι, άλλοι περισσότερο, άλλοι λιγότερο.

Ξεκινώντας από τους πιο πρόσφατους τραυματισμούς, οι νεαροί Πέτρος Μπακούτσης και Παναγιώτης Σενγκέργκης  ήταν αρκετά άτυχοι, καθώς θα μείνουν εκτός δράσης για τους επόμενους μήνες.

Πριν ένα μήνα ο Τζέιμς Τζέγκο υπέστη κάταγμα στο πόδι, πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και αναμένεται να επιστρέψει στη δράση μέσα στον Ιούλιο.

Για περίπου δύο μήνες είχε μείνει εκτός δράσης και ο Χαβιέ Ματίγια, χάνοντας σημαντικά παιχνίδια από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Μάρτιο, ενώ δεν πρόλαβε να επιστρέψει στο 100% του.

Μπορεί, ο Κρίστιαν Λόπεθ να μην έπαιζε στον Άρη στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν, όντας δανεικός στην ισπανική Καρταχένα, αλλά συγκαταλέγεται στους μεγάλους άτυχους. Ο Ισπανός φορ τραυματίστηκε σοβαρά στο δεξί του γόνατο και αναμένεται να επιστρέψει στα γήπεδα στα τέλη του 2021.

Τέλος, ο Λερίν Ντουάρτε, ο οποίος  κουβάλησε τον περσινό σκληρό του τραυματισμό από το καλοκαίρι, που τον κράτησε εκτός για όλη τη φετινή σεζόν.

Εκτός αυτών, προβλήματα τραυματισμών, που τους επηρέασαν αγωνιστικά, αντιμετώπισαν και οι Κώστας Μήτρογλου, Εργκύς Κάτσε και Γιοάν Μπεναλουάν.

To Top