ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Φάμπιο στο PRESSARIS: “Φοιρός και Πίτου Γκαρσία με έκαναν να θέλω να έρθω στον Άρη!”

Ο Φάμπιο Ταβάρες είναι ο πέμπτος ποδοσφαιριστής που συμφώνησε χρονικά να αγωνιστεί με την φανέλα του Άρη για την προσεχή αγωνιστική περίοδο. Ο Πορτογάλος αναμένεται σήμερα το πρωί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», προκειμένου να επισημοποιήσει την μεταγραφή του στους «κιτρινόμαυρους».

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που έρχομαι στη Θεσσαλονίκη και τον Άρη. Γνωρίζω πολλά πράγματα από ανθρώπους που στο παρελθόν υπήρξαν στον σύλλογο Είναι μία μεγάλη πρόκληση για μένα να κάνω αυτό το μεγάλο βήμα στην καριέρα μου. Θέλω να δουλέψω, να φτάσω σε ένα υψηλό επίπεδο και να βοηθήσω στην επιστροφή της ομάδας στην πρώτη κατηγορία», τόνισε αρχικά o 27χρονος επιθετικός, μιλώντας στο PRESSARIS.

Ποιοι συνέβαλλαν καταλυτικά στην επιθυμία σου να αγωνιστείς στον Άρη;

«Όταν έπαιζα στα Γιαννιτσά, εκεί κατάλαβα ,αρχικά, πόσο μεγάλος σύλλογος είναι. Υπήρχαν στην πόλη πολλοί φίλοι του Άρη που μου έλεγαν ότι ήθελαν να με δουν να παίζω γι την ομάδα τους. Το ήθελα από τότε πάρα πολύ. Είχα προπονητή τον Γιώργο Φοιρό στην Αναγέννηση τότε. Κατάλαβα πόσο σημαντικό ήταν το παρελθόν του. Μου έλεγε ιστορίες, αλλά και ότι κάποια στιγμή θα έπρεπε να παίξω γι αυτή την ομάδα. Δυστυχώς δεν έγινε τότε, έγινε τώρα, όμως, που είμαι ακόμα πιο έμπειρος και ικανός να βοηθήσω την ομάδα. Επίσης πολλά πράγματα μου έλεγε και ο Πίτου Γκαρσία με τον οποίο ήμασταν συμπαίκτες στον Ατρόμητο. Είχε ζήσει στη Θεσσαλονίκη και είχε φορέσει την φανέλα του Άρη και οι εμπειρίες που μου μετέφερε ήταν εξαιρετικές»

Ποιο είναι το μήνυμα που θέλεις να στείλεις στον κόσμο της ομάδας με τον ερχομό σου;

«Να είναι μονίμως δίπλα μας σε κάθε παιχνίδι. Είναι εκπληκτικοί. Δύσκολα τους ξεχνάς. Θέλω να ξέρουν ότι θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις τους. Θέλουν να με εκτιμήσουν κάποια μέρα για την προσφορά μου».

To Top