Φάμπρεγας: «Ως οπαδός της Μπαρτσελόνα, ελπίζω και εύχομαι ο Μέσι να επιστρέψει»

Ο πρώην Μονεγάσκος θα ήθελε να δει τον Pulga να επιστρέφει στο σύλλογο της καρδιάς του, ενώ οι ηγέτες της Μπαρτσελόνα και ο Τσάβι φαίνεται να έχουν την ίδια άποψη.

Η επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα δεν είναι πλέον κρυφή επιθυμία. Πολλοί άνθρωποι που σχετίζονται με τον σύλλογο το δηλώνουν ξεκάθαρα σε κάθε ευκαιρία. Από τον πρόεδρο Τζουάν Λαπόρτα και τον Τσάβι μέχρι και τον πρώην παίκτης της ομάδας Σεσκ Φάμπρεγας: θέλουν ο Λίο Μέσι να επιστρέψει στη Μπάρτσα το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Αργεντινός πλήρωσε… τα σπασμένα από την άθλια οικονομική κατάσταση του συλλόγου της Καταλονίας, αλλά όπως φαίνεται ο ισχυρός άνδρας της ομάδας θα ήθελε ο pulga να κλείσει την καριέρα του φορώντας την «μπλουγκράνα» φανέλα, στην ομάδα όπου ξεκίνησε.

Την ίδια άποψη συμμερίζεται και ο Σεσκ Φάμπρεγας μιλώντας στο Cadena Cope. «Ως οπαδός της Μπαρτσελόνα, ελπίζω και εύχομαι να επιστρέψει ο Μέσι στη Μπαρτσελόνα. Έχει ένα χρόνο στο Παρίσι. Θα ήθελα πολύ. Είναι ένα όνειρο που έχει ο σύλλογος και όλοι οι οπαδοί. Το ποδόσφαιρο είναι πολύ ιδιοσυγκρασιακό. Σου μιλάω ως οπαδός».

To Top