Φάμπρεκας σε Μέσι: «Ποτέ δεν θα είναι ίδια η Μπαρτσελόνα χωρίς εσένα! Σ’ αγαπάω»

Ο Λιονέλ Μέσι αποτελεί πια παρελθόν από την Μπαρτσελόνα και ο Σεσκ Φάμπρεγκας θυμήθηκε την πρώτη ημέρα που τον συνάντησε και τον αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα.

«Πάντα θα θυμάμαι τη μέρα που ήρθες στα αποδυτήρια, όταν ήμουν 13 ετών και μας είπαν ότι ένα παιδί από την Αργεντινή ήρθε για να δοκιμαστεί. Έκατσες κάτω και δεν μίλησες όλη την ώρα.

Ο προπονητής μου είπε στην άσκηση ένας εναντίον ενός να είμαι δυνατός εναντίον σου. Σε είδα μικροκαμομένο και σκέφτηκα ότι θα την έπαιρνα εύκολα την μπάλα. Ανοησία μου, με άφησες στο πάτωμα και από τότε είδα ότι ήσουν κάτι διαφορετικό.

Το όνειρό μου ήταν πάντα να παίξω στην πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα, αλλά κάνοντας με εσένα και τον Πικέ πάντα έκανε αυτό πιο ιδιαίτερο.

Στο τέλος έγινε πραγματικότητα και μόνο και μόνο που ένιωθα το ποδόσφαιρο παίζοντας σαν ψευτο εννιάρι και βλέποντας τη σύνδεση που υπήρχε, άξιζε τα πάντα. Φεύγεις σαν ο καλύτερος παίκτης, όλων των εποχών. Δεν θα είναι ποτέ ίδια η Μπαρτσελόνα, χωρίς εσένα.

Σε ευχαριστώ για όσα έχεις δώσεις στο ποδόσφαιρο και για όσα είσαι, γιατί πίσω από έναν ανταγωνιστικό ζώο, υπάρχει κάτι ξεχωριστό, σεμνό, οικείο και γενναιόδωρο άτομο. Σου εύχομαι τα καλύτερα από καρδιάς, Άντο, Τιάγκι, Μάτου και ο Τσίρο. Φυσικά θα είσαι χαρούμενος, όπου και αν πας. Σ’ αγαπώ».

To Top