ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φάντασμα ο Άρης! Βατερλό, εφιαλτική βραδιά ντροπής, απρόσμενη βαριά ήττα (0-5)!

Βατερλό Άρη, εφιαλτική βραδιά ντροπής και απρόσμενη βαριά ήττα (0-5)! Ο Άρης… φάντασμα, κατώτερος των προσδοκιών, στην χειρότερη φετινή του βραδιά και σίγουρα στην χειρότερη βραδιά των τελευταίωνχρόνων, γνώρισε την ήττα-ντροπής με σκορ 5-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Κλεάνθης Βικελίδης, προκαλώντας μόνο δυσαρέσκεια και προβληματισμό στις τάξεις των φίλων της ομάδας!

Ο Άρης “προδόθηκε” μεσοαμυντικά, όπου όλη η άμυνα και τα αμυντικά χαφ, έμοιαζαν θεατές αμυντικά και φλύαροι επιθετικά. Ο Άρης δεν ήταν παρών σε κανένα σημείο του αγώνα και έγραψε την πιο μαύρη σελίδα όλων των εποχών! Για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια δεν υπάρχει κανένας διακριθέντας!

ΜΕ ΙΤΟΥΡΜΠΕ, ΣΑΚΙΤΣ, ΔΕΛΗ Η 11ΑΔΑ

Η ενδεκάδα που επέλεξε ο Άκης Μάντζιος για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα είχε αρκετά νέα πρόσωπα! Ο Ιτούρμπε επέστεψε στο αρχικό σχήμα μετά τη 2η αγωνιστική και το παιχνίδι κόντρα στον Ιωνικό, αντί του Ντάνιελ Μαντσίνι. Γκάμα, Σάκιτς και Δεληζήσης είναι τα υπόλοιπα νέα πρόσωπα, με τον Τζέγκο να διατηρείται στα χαφ. Η ενδεκάδα του Άρη Κουέστα, Σάκιτς, Μπράμπετς, Δεληζήσης, Γκάνεα, Τζέγκο, Εντιαγέ, Γκαρσία, Ιτούρμπε, Γκάμα, Καμαρά.

ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ 0-1

Από νωρίς ο Άρης βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο! Στο 5′ σέντρα από τον Σάλιακα και κεφαλιά του Σνάιντερ βρήκε δίχτυα (0-1). Η μπάλα σκάει κάτω και ο Κουέστα δεν την βρήκε, η φάση ελέγχθηκε για οφσάιντ, ήταν οριακή, όμως το γκολ μέτρησε και ο Άρης αιφνιδιάστηκε…

ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ (0-2)

Ο Άρης είχε σοβαρά προβλήματα στην άμυνα, ειδικά από την δεξιά πλευρά και στο 35′ βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο! Ο Πίρσμαν  πάσαρε στον Μιλιντσεάνου στην πλάτη της άμυνας του Άρη και ο Μιλιντσεάνου από κοντά νίκησε τον Κουέστα κάνοντας το 0-2. Ελάχιστες ήταν οι στιγμές που ο Άρης απείλησε για ένα γκολ.

ΣΑΣΑ, ΜΑΝΤΣΙΝΙ ΑΝΤΙ ΣΑΚΙΤΣ, ΙΤΟΥΡΜΠΕ ΑΛΛΑ… 0-5!

Με δυο αλλαγές ξεκίνησε το β’ μέρος ο Άρης. Στο 46′ Μαντσίνι αντί Ιτούρμπε, Σάσα αντί Σάκιτς μπήκαν από τον Μάντζιο, αλλά…

Ο Πίρσμαν πασάρει εξαιρετικά στον Περέα που σκάβει τη μπάλα και έβαλε ένα ωραίο γκολ στο 56′ (0-3). Δυστυχώς η βραδιά δεν σταμάτησε εκεί. Ο Άρης προσπάθησε να απαντήσει στο 61′ με κεφαλιά του Καμαρά, αλλά απόκρουσε ο Λοντίγκιν και στο 71′ ήρθε το 0-4 με πέναλτι του Εραμούσπε, μετά από αμφισβητούμενο χέρι του Εντιαγέ.

Η εφιάλτης δεν σταμάτησε εκεί. Στο 85′ ο Μορεϊρα πήρε μπάλα, την κράτησε, σούταρε και έκανε το 0-5. Το δίχως άλλο μία εξέλιξη που ‘σόκαρε’ αγωνιστικά τον Άρη.

Διαιτητής: Ρόι Ράινσρεϊμπερ (Ισραήλ)

Βοηθοί: Ντέιβιντ Μπιτόν (Ισραήλ), Σάγκι Μετζάμπερ (Ισραήλ)

4ος: Αλέξανδρος Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)

VAR: Ζιβ Άντλερ (Ισραήλ)

Βοηθός VAR: (Βασίλης Νικολακάκης (Λασιθίου)

Οι συνθέσεις:

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Σάκιτς (46’ Λούκας Σάσα), Μπράμπετς, Δεληζήσης, Γκάνεα, Τζέγκο, Εντιαγέ (82’ Ματίγια), Γκαρσία, Ιτούρμπε (46’ Μαντσίνι), Γκάμα και Καμαρά (82’ Λόπεθ).

ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξας): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας (81’ Παντελάκης), Πίρσμαν, Καραχάλιος (81’ Λιάτσος), Ντομίγνκες, Γκαρντάφσκι (81’ Οικονομόπουλος), Σνάιντερ, Μιλιντσεάνου (63’ Μορέιρα) και Περέα.

To Top