Φέντερερ: «Μου είναι δύσκολο να τα παρατήσω, αλλά δε φοβάμαι την απόφαση»

Στό ότι του είναι δύσκολο να συμβιβαστεί με την ιδέα της αποχώρησης από την ενεργό δράση στάθηκε ο Ρότζερ Φέντερερ.

Ο Ελβετός μίλησε στο «Swiss Ringier Magazine» τονίζοντας πως προσπαθεί να επιστρέψει το 2022 στους αγώνες μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα της απόσυρσής του από τα γήπεδα.

«Μου είναι δύσκολο να τα παρατήσω. Δεν υπάρχει τέλειο τέλος για την καριέρα μου. Δεν υπάρχει ο ιδανικός τρόπος ή χρόνος για να αποσυρθώ. Μου είναι δύσκολο να πάρω την απόφαση, αλλά δεν την φοβάμαι. Μακάρι να μπορούσα να επιλέξω εγώ το πότε θα σταματήσω, αλλά δεν γίνεται. Θα συμβεί όταν θα έρθει η ώρα και θα γίνει με ομαλό τρόπο.

Με την Μίρκα έχω καταφέρει να έχω μια ισορροπία στη ζωή μου μεταξύ τένις, οικογένειας και φίλων. Αυτό με κάνει περήφανο. Γιατί στην τελική, τι είναι πιο σημαντικό στη ζωή; Κι εγώ στήριξα την Μίρκα. Όταν τραυματίστηκε σε νεαρή ηλικία στο πόδι, την συμβούλεψα να σταματήσει. Δεν υπήρχε λόγος να περνά όλο αυτό το στρες. Της το είπα λες και ήταν το ευκολότερο πράγμα στον κόσμο και τώρα εγώ στα 40 του το βρίσκω δύσκολο. Και σκέφτομαι αν είμαι… τρελός», τόνισε χαρακτηρστικά ο Φέντερερ.

To Top