ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Φέρνει Αμερικανό σέντερ η ΑΕΚ, αγώνας δρόμου να παίξει με Άρη

Ο Όου Ντι Ανοσίκε (23, 2,04) θα είναι, άνευ συγκλονιστικού απροόπτου, ο αντικαταστάτης του Ντάνιελ Ορτον στο ρόστερ της ΑEK. Αγώνας δρόμου για να παίξει την Τετάρτη (7/10) κόντρα στον Άρη.

Πρόκειται για παίκτη επιπέδου Ευρωλίγκα τον οποίο η ΑΕΚ αποκτά από την Λαμποράλ Κούτσα (πρώην Κάχα Λαμποράλ, Ταουγκρές) με την οποία θα λύσει εντός της ημέρας το συμβόλαιο του κοινή συναίνεση.

Ο λόγος έχει να κάνει με τον περιορισμό του χρόνου συμμετοχής του μετά την απόκτηση του Μπουρούση από την Ισπανική ομάδα. Ο Σάκοτα που είχε κι άλλες δύο λύσεις που εξέταζε, ο ένας εκ των δύο έκλεισε προχθές στην ΤΣΣΚΑ, άναψε άμεσα το “πράσινο φως”, για να προχωρήσει το θέμα Ανοσίκε αφού ειναι ακριβώς ο παίκτης που θέλει. Ένας πολύ αθλητικός σέντερ, θυμίζει στο στιλ Λάσμε και Μενσά, τρομερός ριμπάουντερ, καλός αμυντικός αλλά και σκόρερ. Το 2013 – 2014 έπαιξε στη Σκαβολίνι και την επόμενη σεζόν στην Αβελίνο. Και τις δύο Πέριοδους βγήκε πρώτος ριμπάουντερ στο Ιταλικό πρωτάθλημα της Α1. Τρομερές επιδόσεις στα ριμπάουντ είχε και στο NCAA όπου αγωνιζόταν με το πανεπιστήμιο της Σιένα αλλά ήταν και σκόρερ έχοντας την περίοδο 2011-2012 17 νταμπλ νταμπλ (!) στη σειρά που ήταν ρεκόρ τελευταίας δεκαπενταετίας στο Κολεγιακό πρωτάθλημα.

Η μεταγραφή θεωρείται σχεδόν κλεισμένη και η ΑΕΚ κάνει αγώνα δρόμου για να έρθει ο ύψους 2.03 φόργουορντ – σέντερ το αργότερο αύριο Σάββατο στην Αθήνα. Ο Ανοσίκε αναμένεται να παίξει στον αγώνα κυπέλλου με τον Αρη αφού έχει κάνει κανονικά προετοιμασία με την Λαμποράλ στην οποία είχε υπογράψει τον Αύγουστο.

πηγή: aek365.com

To Top