Φέρνει δύο παίκτες εν όψει Άρη ο Ηλυσιακός

Ενισχυμένος κατά πάσα πιθανότητα με δύο παίκτες θα παραταχθεί στο αυριανό ματς με τον Άρη ο Ηλυσιακός.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του basketblog.gr “πολύ κοντά στην ενίσχυση του βρίσκεται ο Ηλυσιακός, ο οποίος βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση και καλείται αύριο (Σάββατο 22/3, 16:00) να φιλοξενήσει τον Άρη σε ένα από τα τελευταία του χαρτιά για την παραμονή στην Βasket League ΟΠΑΠ.

Η διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» στην προσπάθεια της να ενισχύσει το ρόστερ και να λύσει τα χέρια του Δημήτρη Κουστένη βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ιγκόρ Μιλόσεβιτς, και ένα Σέρβο σέντερ, ο οποίος δοκιμάστηκε και έχει αφήσει άριστε εντυπώσεις.

Αναφορικά με τον Μιλόσεβιτς, ο 28χρονος έχοντας θητεύσει σε Ηρακλή, Ολυμπιακό, Μαρούσι και την περσινή σεζόν στην Καβάλα γνωρίζει πολύ καλά την Ελληνική πραγματικότητα, ενώ στις προπονήσεις της ομάδας δείχνει σε καλή κατάσταση. Υπογραφές ανάμεσα στις δυο πλευρές δεν έχουν πέσει ακόμα, κάτι που αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα (21/3) είτε θετικά είτε αρνητικά, καθώς στον Ηλυσιακό δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Το ίδιο αναμένεται να γίνει και με τον Σέρβο φόργουορντ, του οποίου το όνομα κρατιέται σαν επτασφράγιστο μυστικό”.

 

To Top