Φέρνει και άλλον Βούλγαρο για δοκιμή ο Άρης!

Ο κακός, όπως αποδείχθηκε, προγραμματισμός που έγινε στο τμήμα βόλεϊ του Άρη κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, με τους «κίτρινους» είναι αλήθεια να έχουν λίγο χρόνο στη διάθεσή τους για τη δημιουργία ομάδας, έκανε τους ανθρώπους του συλλόγου να μάθουν από το… πάθημά τους.

Για τον λόγο αυτό, τις τελευταίες ημέρες δρομολογούνται πολλές εξελίξεις, αφού, όπως πρώτα έγραψε το PRESSARIS, ο Κονσταντίν Μίτεφ είναι ο «εκλεκτός» των Θεσσαλονικιών για τη θέση του πασαδόρου και αυτός που θα πάρει τη θέση του Μπράνκο Ρόλιτς στο ρόστερ τους. Μάλιστα, γίνεται αγώνας δρόμου, προκειμένου να διευθετηθούν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες, που απομένουν, και έχουν να κάνουν με τον οικονομικό τομέα, ώστε την Δευτέρα να εκδοθεί το δελτίο του.

Από εκεί και πέρα, όπως σημειώθηκε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, οι άνθρωποι του Άρη έφεραν και δεύτερο ξένο για δοκιμή, προκειμένου αν πείσει  ν΄ αποκτηθεί μετά τις 15 Δεκεμβρίου, όταν και ξεκινάει επίσημα η μεταγραφική περίοδο. Πρόκειται για τον Σκοπιανό κεντρικό, Ρίστο Ιβάνοφ, που προπονείται ήδη εδώ και δύο ημέρες με τους «κίτρινους». Άλλωστε, η ανάγκη απόκτησης ενός παίκτη στο κέντρο ήταν μεγάλη από την πρώτη στιγμή, όμως, στον Άρη θέλησαν να δοκιμάσουν με τους υπάρχοντες παίκτες και αν δεν… προχωρήσει το δίδυμο των κεντρικών, τότε να πάρουν τα… μέτρα τους στη συνέχεια.

Όμως, οι κινήσεις δεν σταματούν εδώ, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, προτίθενται να δοκιμάσουν και έναν Βούλγαρο ακραίο τις προσεχείς ημέρες. Ο λόγος έχει να κάνει με το ότι η ομάδα «πονάει» στα άκρα και ως εκ τούτου η απόκτησή του είναι επιβεβλημένη.

To Top