Φέρνει τον Ζέλσον Μαρτίνς ο Ολυμπιακός

Ο 28χρονος ακραίος επιθετικός αναμένεται το απόγευμα της Δευτέρας στην Ελλάδα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις κι εν συνεχεία ν΄ αποτελέσει τη δεύτερη προσθήκη της ομάδας στο μεταγραφικό «παράθυρο» του Ιανουαρίου.

Ο ύψους 1.70μ εξτρέμ ανήκει στη Μονακό, η οποία το 2019 δαπάνησε το ποσό των 30 εκατ. ευρώ για να τον εντάξει στο δυναμικό της από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Τ΄ όνομά του «έπαιξε» τις προηγούμενες ημέρες και για τη Νότιγχαμ, ωστόσο, ο Μαρτίνς θα καταλήξει στον Ολυμπιακό.

Ο Πορτογάλος ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Σύντομα έφτασε στην πρώτη ομάδα, όπου καθιερώθηκε και μετά από εξαιρετικές εμφανίσεις αρκετοί σύλλογοι έσπευσαν να τον διεκδικήσουν.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έβγαλε από τα ταμεία της το 2018 το ποσό των 22 εκατ. ευρώ και τον απέκησε, παρ΄ όλα αυτά ένα χρόνο μετά ο παίκτης παραχωρήθηκε δανεικός στη Μονακό.

Οι εμφανίσεις του στη Ligue 1 ανάγκασαν τους Μονεγάσκους να προχωρήσουν στην απόκτηση των δικαιωμάτων του από τους «ροχιμπλάνκος» το 2019.

Μετρά 21 συμμετοχές στην Εθνική Πορτογαλίας, ενώ με την ομάδα του Πριγκιπάτου πραγματοιποίησε συνολικά 87 συμμετοχές από τη στιγμή που αποκτήθηκε, με απολογισμό 11 γκολ.

Στην εφετινή σεζόν δεν έχει αγωνιστεί σε παιχνίδι πρωταθλήματος (τελευταία του συμμετοχή ήταν τον περασμένο Ιούνιο).

To Top