ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Φήμες για αρνητική απόφαση του CAS στην υπόθεση «Ντουρμισάι», κανένα επίσημο έγγραφο ακόμα στην ΠΑΕ Άρης

Πληροφορίες που αναπαράχθηκαν στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης αναφέρουν πως αρνητική τροπή παίρνει η υπόθεση «Ντουρμισάι» για τον Άρη στο CAS.

Προς το παρόν πρόκειται για φήμες και ανεπίσημες πληροφορίες, καθώς η ΠΑΕ Άρης δεν έχει λάβει κάποιο επίσημο έγγραφο από τις αρμόδιες αρχές, ούτε υπάρχει επίσημη ανακοίνωση στο CAS.

Εφόσον επιβεβαιωθεί η συγκεκριμένη πληροφορία, ο Άρης θα χάσει το δικαίωμα να αποκτήσει παίκτες στις μεταγραφικές περιόδους του προσεχούς καλοκαιριού καθώς και για τον χειμώνα (2021-22). Μια εξέλιξη που θα έχει την αρνητική σφραγίδα της ΕΠΟ για τον ύποπτο ρόλο της επί διοίκησης Γραμμένου.

Για ένα τέτοιο αρνητικό σενάριο οι άνθρωποι του Άρη είχαν προετοιμαστεί κατάλληλα, καθώς η ομάδα έχει την πλειοψηφία των συμβολαίων του φετινού ρόστερ ενεργά μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Επιπλέον, εφόσον οι αποφάσεις για τους Ίμπε και Οριόλ είναι επίσης αρνητικές -ούτε εδώ υπάρχει κάποια επίσημη απόφαση- τότε η ΠΑΕ Άρης θα κληθεί να πληρώσει και αυτούς, βάζοντας για ακόμα μία φορά το χέρι… βαθιά στην τσέπη και μάλιστα για αμαρτίες της παλιάς ΠΑΕ.

Υπενθυμίζεται πως οι “κιτρινόμαυροι” προσέφυγαν στο CAS καθώς κλήθηκαν από την Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να καταβάλουν στον 34χρονο Νιγηριανό μέσο το ποσό των 198.000 ευρώ, τα οποία του τα οφείλει η παλιά ΠΑΕ Άρης. Ο Τζον Ίμπε, όπως είναι το πλήρες όνομά του, είχε φορέσει τη φανέλα του Άρη τη σεζόν 2013-14, πραγματοποιώντας συνολικά εννέα (9) εμφανίσεις.

Επίσης, τον περασμένο Ιούνιο με σχετική επιστολή που έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης, η FIFA ενημέρωσε πως επιδικάζει το ποσό των 750.000(!) ευρώ για χρέος της παλιάς ΠΑΕ στον Οριόλ Λοθάνο. Μια υπόθεση που δεν… χάθηκε σε κάποιο συρτάρι της ΕΠΟ και κινητοποίησε και αυτή τους “κιτρινόμαυρους”, όπως και στην περίπτωση του Ίμπε.

To Top