Φήμες για εμπλοκή του Σιωπίδη στην ΠΑΕ…

Την εμπλοκή του Χρήστου Σιωπίδη σε νευραλγικό πόστο της ΠΑΕ Άρης φέρνουν στο φως της δημοσιότητας πληροφορίες που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες που αναφέρει το Sport24.gr ο 37χρονος Χρήστος Σιωπίδης αποτελεί τον βασικό υποψήφιο για σημαντική θέση στην κίτρινη ΠΑΕ, υπογραμμίζοντας ότι  “ο 37χρονος δέχθηκε προ ημερών κρούση από τον Αντώνη Ζαμπέτα για το πώς η ΠΑΕ Άρης θα μπορούσε να πετύχει δικτύωση ή ακόμη και αδελφοποίησή της με ομάδες του εξωτερικού και συγκεκριμένα στην Αγγλία”.Αρχικά υπήρχε η αίσθηση ότι προορίζεται για τη θέση του εκτελεστικού διευθυντή της ΠΑΕ, αλλά ρίχθηκε φως από τις δηλώσεις του ίδιου και ξεκαθαρίστηκε ότι δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Σιωπίδη: “Πράγματι μιλήσαμε προ ημερών. Αυτή είχε να κάνει με το πώς η ΠΑΕ Άρης θα μπορούσε να προχωρήσει σε μία δικτύωσή της με ομάδες στην Αγγλία. Κάτι που κατά την γνώμη μου μπορεί να γίνει με δεδομένο το όνομα που έχει δημιουργήσει ο Άρης στην Ευρώπη από τις πορείες που είχε στις συμμετοχές του τα προηγούμενα χρόνια στα ευρωπαϊκά Κύπελλα. Ως εκεί όμως γιατί προσωπικά στο τέλος του μήνα θα επιστρέψω στο Λονδίνο και την Αγγλία για μόνιμη εγκατάσταση”.

Σε ότι αφορά τον Σιωπίδη, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα του σάιτ: «Ο απόφοιτος ιατρικής τα τελευταία χρόνια έχει εργαστεί σε ΠΑΟΚ (2009-2010) και Ηρακλή (2010-2012) ως προπονητής στους γεννηθέντες το 1997 σε μία ηλικία όπου νωρίτερα είχε βρεθεί και στο τιμ της αγγλικής Κρίσταλ Πάλας έχοντας μάλιστα και δίπλωμα FA.

Όσοι έχουνε εργαστεί με τον Σιωπίδη έχουνε μόνο καλά λόγια να πούνε για τον χαρακτήρα του ενώ πληροφορίες κάνουνε λόγο ότι τα τελευταία χρόνια είχε φροντίσει παράλληλα με την θέση του προπονητή να λειτουργεί και ως σκάουτερ ξένων γραφείων με έδρα τους την Αγγλία και την Γαλλία.

Η περίπτωση του Σιωπίδη μέρος της σειράς των ουκ ολίγων επαφών που υπήρξανε τα τελευταία 24ωρα στην ΠΑΕ Άρης δια του Αντώνη Ζαμπέτα και ειδικότερα μετά από το μεσημέρι της Πέμπτης όταν και άρχισε να διαμορφώνεται η νέα τάξη πραγμάτων».

Tην ίδια ώρα, το θέμα του Γιάννη Κόντη παραμένει ανοιχτό στον Άρη. Όλα συνηγορούν ότι βρίσκεται στην έξοδο. Το θέμα του παρουσιάζει αρκετές ιδιαιτερότητες κυρίως σε ότι αφορά τα χρήματα που αξιώνει στο ενδεχόμενο της αποχώρησης (καρτέλα συν συμβούλιο…). Χρειάζεται χρόνος και μέχρι να ξεκαθαρίσει το διοικητικό τοπίο, οι ζυμώσεις θα αλλάζουν το σκηνικό και τα δεδομένα… Όλα παραμένουν ρευστά.

To Top