Φήμες για ενδιαφέρον Τομ Παπαδόπουλου για τον Ηρακλή

Φήμες για ενδιαφέρον του Τομ Παπαδόπουλου για τον Ηρακλή προκύπτουν το τελευταίο διάστημα. Όπως είναι γνωστό από χθες, από το στενό περιβάλλον του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία, Τομ Παπαδόπουλου και συγκεκριμένα από τον συνεργάτη του,Στάθη Καραντώνη ανακοινώθηκε ότι διακόπτει κάθε επαφή και συνεργασία με τον Άρη.

“Εκ μέρους της πλευράς του υποψηφίου επενδυτή – χορηγού της ΠΑΕ Άρης κύριου Παπαδόπουλου ανακοινώνεται ότι διακόπτεται οιονδήποτε συνομιλία περί εξαγοράς πακέτου μετοχών της ΠΑΕ Άρης Και χορηγίας προς αυτήν. Η πλευρά του κύριου Παπαδόπουλου θα προβεί σε αναλυτική ανακοίνωση με την έλευση του κύριου Σακίεβιτς στην πόλη μας τις προσεχείς ημέρες” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από χθες υπάρχουν φήμες για τον Ηρακλή χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει αν ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας ενδιαφέρεται να αποκτήσεις τις μετοχές της νέας ΠΑΕ ή να βοηθήσει μέσω χορηγίας.

Ρόλο στην όλη υπόθεση παίζει ο Πέτρος Κανακούδης, που σύντομα αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Ηρακλή, δεδομένου ότι διατηρεί στενούς δεσμούς με τον Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία, ενώ στα… συν είναι και η παρουσία του Παύλου Μυροφορίδη, καθώς ο Τομ Παπαδόπουλος τον γνωρίζει από την περσινή συνεργασία τους στον Άρη.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες…

To Top