Φήμες για επιστροφή του Γκρίνγουντ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μπορεί ο Γκρίνγουντ να βρισκόταν εκτός ομάδας στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να δόθηκε δανεικός στη Χετάφε, ωστόσο τα επιθετικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Άγγλοι τους έχουν κάνει να σκεφτούν να καλέσουν πίσω τον Άγγλο εξτρέμ.
Ο Μέισον Γκρίνγουντ συνεχίζει την καριέρα του από το καλοκαίρι στην Ισπανία με τη φανέλα της Χετάφε, δανεικός για ένα χρόνο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Αγγλος σταρ επέστρεψε στα γήπεδα, αφού πρώτα αποσύρθηκαν όλες οι ποινικές κατηγορίες εναντίον του. Ο διεθνής άσος δεν είχε μέλλον στο «Ολντ Τράφορντ» και αποφάσισε να παίξει στην ισπανική ομάδα, αλλά τα δεδομένα άλλαξαν και ίσως επιστρέψει στο Μάντσεστερ.

Ο Γκρίνγουντ τέθηκε εκτός ομάδας από τη διοίκηση της Γιουνάιτεντ τον Ιανουάριο του 2022 όταν εμφανίστηκαν εναντίον του βίντεο σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που οδήγησαν τον περασμένο Οκτώβριο σε κατηγορίες για απόπειρα βιασμού, εγκληματικής συμπεριφοράς και επίθεση.

Τώρα αγγλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως η διοίκηση σκέφτεται την επιστροφή του, καθώς η ομάδα αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα στην επίθεση και τον θέλει για να πάρει τη θέση του Αντονι Μαρσιάλ, που και φέτος δεν έχει βοηθήσει.

Ο 21χρονος άσος ξεκίνησε την καριέρα του από την ακαδημία νέων της Γιουνάιτεντ και έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα το 2019 σε ηλικία 17 ετών. Ήταν βασικό μέλος της πρώτης ομάδας την σεζόν 2021-22, μετρώντας 18 εμφανίσεις στην Premier League, η τελευταία από τις οποίες ήταν στις 22 Ιανουαρίου εναντίον της Γουέστ Χαμ, πριν τεθεί εκτός ομάδας.

 

To Top