Φήμες για τα αδέρφια Μπίκα στη Βέροια

Τα αδέρφια Μπίκα φημολογείται στη Βέροια ότι είναι οι επενδυτές που βρίσκονται (ξανά) σε συζητήσεις για να αγοράσουν την ΠΑΕ.

Ηταν Γενάρης του 2017 όταν γνωστοποιήθηκε για πρώτη φορά ότι τα αδέρφια Μπίκα (Γιώργος και Χρήστος) εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την αγορά της ΠΑΕ Βέροια που μετείχε τότε στη Super League.

Ενα χρόνο μετά η ίδια οικογένεια -σύμφωνα με τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί στην Ημαθία- επανήλθε στις διαπραγματεύσεις για την απόκτηση της αγοράς του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.

Μάλιστα, πριν από το ματς με τον Αρη υπήρχε η άκρατη αισιοδοξία ότι το deal θα κλείσει άμεσα και η ομάδα θα ενισχυθεί με ελεύθερους παίκτες στην έξτρα μεταγραφική περίοδο για τους άνεργους.

Τις τελευταίες μέρες ωστόσο -όπως ανέφερε το Kerkidasport.gr- ανέκυψαν εμπόδια. Ενώ αρχικά το χρέος της ΠΑΕ παρουσιάστηκε ότι ανέρχεται στις 800.000 ευρώ, μετά εκτοξεύτξκε στο 1,8 εκατ. συν τις 800.000 που διεκδικεί ο πρώην μεγαλομέτοχο Γιώργος Αρβανιτίδης. Κάπου εκεί κόλλησαν οι συζητήσεις.

Διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις με τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη και είναι χαρακτηριστικό πως είχαν παρακολουθήσει από τη σουίτα του τη νίκη πρόκριση (4-0) επί του Παναθηναϊκού στα ημιτελικά του κυπέλλου τον Απρίλιο του 2017.

To Top