ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Φίλαθλοι «πολιόρκησαν» διαιτητές στα αποδυτήρια στο… Χειμαδιό Ηλιείας

Επεισόδια, μεγάλες εντάσεις, καθώς και προπηλακισμοί του διαιτητικού “τρίο” (όπως έχει αναγραφεί στο Φύλλο Αγώνα), αλλά και πολλά παράπονα των γηπεδούχων από τη διαιτησία ήταν το κυρίαρχο στοιχείο στην αναμέτρηση στο Χειμαδιό ανάμεσα στον Κεραυνό και τον Εθνικό Αμπελοκάμπου που ολοκληρώθηκε με πολύ σημαντική νίκη των φιλοξενούμενων (1-2).

Οι παράγοντες, οι παίκτες αλλά και οι φίλαθλοι των γηπεδούχων εξέφρασαν εντονότατες διαμαρτυρίες για αποφάσεις του διαιτητή Λεων. Κούρτη (και των βοηθών Γιαννακόπουλου και Χρονόπουλο). Και είναι χαρακτηριστικό ότι μεταξύ άλλων, είχαμε δυο προσωρινές διακοπές, η μια περίπου 3λεπτη και η άλλη περίπου 12λεπτη!

Αυτή σημειώθηκε στο 76′ ενώ υπήρξε τότε και είσοδος φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο!

Ενώ με τη λήξη του αγώνα τα αποδυτήρια των διαιτητών κυριολεκτικά …πολιορκήθηκαν!

Με αποτέλεσμα: Η μεν σύνταξη του Φύλλου Αγώνα να ξεκινήσει περίπου στις 7.00 (!) ενώ στις 4.30 είχε ξεκινήσει ο αγώνας, η δε αποχώρηση των διαιτητών να γίνει λίγο πριν τις 8.00 (!), με την παρουσία και αστυνομικής δύναμης από ένα σημείο κι έπειτα…

Στο Φ.Α. μεταξύ άλλων, καταγράφεται από το διαιτητή ότι:

“…κατά τη διακοπή που έγινε στο 76′ λόγω εισόδου φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο οι οποίοι μας εξύβρισαν και μας προπηλάκισαν, απευθύνθηκα στον κ. Κυριάκο Κυριακόπουλο ζητώντας του με την ιδιότητα που έχει κι ως αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Ηλείας να κάνει ότι μπορεί να ηρεμήσει η κατάσταση και να συνεχιστεί ο αγώνας γιατί αλλιώς θα έπρεπε να τον διακόψω. Και μου απάντησε “στα αρ…α μου κι αν τον διακόψεις κι αν δεν τον διακόψεις”.

Με τη λήξη του αγώνα υπήρξε νέα είσοδος φιλάθλων που μας εξύβρισαν και μας προπηλάκισαν. Προλάβαμε και μπήκαμε μέσα στα αποδυτήρια διαιτητών, αλλά στη συνέχεια κατά τη διάρκεια των φασαριών έσπασαν και την πόρτα των αποδυτηρίων. Η σύνταξη του Φ.Α.έγινε με την παρουσία της αστυνομικής δύναμης”.

Πηγή: iliaoikonomia

To Top