Φίλαθλος των Γουόριορς πλήρωσε 93.200 δολάρια για δύο εισιτήρια!

Οι φίλαθλοι των Γουόριορς πληρώνουν όσο όσο για ένα εισιτήριο στην Oracle Arena. Ακόμα και 93.200 δολάρια για δύο θέσεις δίπλα στον αγωνιστικό χώρο.

Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Oι Τελικοί του ΝΒΑ δεν έχουν αρχίσει ακόμα και οι οπαδοί των Γουόριορς έχουν αρχίσει ήδη να κινητοποιούνται ενόψει των δύο αγώνων που θα φιλοξενήσει η Oracle Arena. Ένας εξ αυτών, μάλιστα, αγόρασε δύο courtside seats (δίπλα στον αγωνιστικό χώρο) για τον τρίτο αγώνα της σειράς, καταβάλλοντας 93.200 δολάρια συνολικά!

Σύμφωνα με το sfgate.com ο μέσος όρος των τιμών των εισιτηρίων για τον 4ο τελικό έχει ήδη διπλασιαστεί (ανέρχονται στα 1.304 δολάρια), ενώ το φθηνότερο τιμάται 700 δολάρια, όσο δηλαδή θα κοστίσουν και για ενδεχόμενο έκτο παιχνίδι. Οι φετινές τιμές των εισιτηρίων είναι ακριβότερες ακόμα και σε σύγκριση με την περσινή σειρά Τελικών, απέναντι στους Κλίβελαντ Καβαλίερς του ΛεΜπρόν Τζέιμς, όταν άρχιζαν από τα 500 δολάρια.

Αν λοιπόν οι τιμές των εισιτηρίων εκτοξεύτηκαν στο Τορόντο για τα πρώτα δύο παιχνίδια, φανταστείτε τι έχει να γίνει τις επόμενες ημέρες για τα τελευταία ματς στην Oracle Arena, πριν οι Γουόριορς μετακομίσουν στο Σαν Φρανσίσκο…

To Top